Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 İşlere baktığımda Duisburg-Calais yolunda hiç sefer yok. Kendi dorsemle bu istikamette nasıl yük taşıyıp para kasabilirim?
İşlere baktığımda Duisburg-Calais yolunda hiç sefer yok. Kendi dorsemle bu istikamette nasıl yük taşıyıp para kasabilirim?
Çözüm Burak2134 14 Ağustos 2023 Truckers MP için mi diyorsun? Tab'a bas, sol altta görev seçme yeri var. İstikamet, görev, dorse vs. İstediğini seç.
Truckers MP için mi diyorsun? Tab'a bas, sol altta görev seçme yeri var. İstikamet, görev, dorse vs. İstediğini seç.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.005 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #2 Truckers MP için mi diyorsun? Tab'a bas, sol altta görev seçme yeri var. İstikamet, görev, dorse vs. İstediğini seç. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
Truckers MP için mi diyorsun? Tab'a bas, sol altta görev seçme yeri var. İstikamet, görev, dorse vs. İstediğini seç.
ahmetdemirexe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #3 Kendim bizzat kullanıyorum istediğim lokasyonda istediğim yükü alıyorum ve keyifli oluyor korsan veya virüslü sayılır mı bilemem ama isterseniz şu programa bir bakın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kendim bizzat kullanıyorum istediğim lokasyonda istediğim yükü alıyorum ve keyifli oluyor korsan veya virüslü sayılır mı bilemem ama isterseniz şu programa bir bakın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 Burak2134 dedi: Truckers MP için mi diyorsun? Tab'a bas, sol altta görev seçme yeri var. İstikamet, görev, dorse vs. İstediğini seç. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yaptım. Artı 0 Eksi
Burak2134 dedi: Truckers MP için mi diyorsun? Tab'a bas, sol altta görev seçme yeri var. İstikamet, görev, dorse vs. İstediğini seç. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yaptım.
M mustafaisqq Picopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #5 Burak2134 dedi: Truckers MP için mi diyorsun? Tab'a bas, sol altta görev seçme yeri var. İstikamet, görev, dorse vs. İstediğini seç. Genişletmek için tıkla... taba basınca mouse ile görev seçme yerine tıklayamıyorum mouse tab sekmesi açık olsada oyunu hareket ettiriyor Artı 0 Eksi
Burak2134 dedi: Truckers MP için mi diyorsun? Tab'a bas, sol altta görev seçme yeri var. İstikamet, görev, dorse vs. İstediğini seç. Genişletmek için tıkla... taba basınca mouse ile görev seçme yerine tıklayamıyorum mouse tab sekmesi açık olsada oyunu hareket ettiriyor
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.005 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #6 mustafaisqq dedi: Taba basınca mouse ile görev seçme yerine tıklayamıyorum mouse Tab sekmesi açık olsa da oyunu hareket ettiriyor. Genişletmek için tıkla... Taba bastıktan sonra sağ tıkla. Artı 0 Eksi
mustafaisqq dedi: Taba basınca mouse ile görev seçme yerine tıklayamıyorum mouse Tab sekmesi açık olsa da oyunu hareket ettiriyor. Genişletmek için tıkla... Taba bastıktan sonra sağ tıkla.