ETS 2 en iyi başlangıç seçenekleri hangisi?

Yunus EmreTR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. ETS 2 de oyuna başlarken sorduğum sorulardaki en iyi seçenekler hangisi?
1) profil oluştururken seçtiğimiz tır ve bu oyunu etkileyen bir şey mi?
2) hangi şehiri seçmeliyiz?
3) becerilerden hangisine öncelik vermeliyiz?(ADR/Uzun Yol/Hassas yük/Değerli yük/Ekonomik sürüş)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hangi tır ve hangi şehir fark etmiyor gerçekten. Beceri olarak ta hangi beceriyi yükseltirseniz mesela diyelim ağır yük seçtiniz. Artık daha fazla ağır yükler taşıyabileceksiniz ve daha fazla para kazandıracak bu yükler size.

1) Değil. Başlangıçta bir süre kullanmak istediğin tırı seçiyorsun.
2) Yine sana bağlı, ben kuzey bölgelerini sevdiğim için Oslo'dan başlamıştım 3. profilimde. Uzak mesafeleri güzel oluyor oradan başlayınca. DLC'lerin varsa Romanya, Bulgaristan'dan da başlayabilirsin. Aynı şekilde Almanya veya bölgelerine uzak mesafe yük çıkıyor.
3) Değerli yük > uzun yol > ADR şeklinde yap. 900 saatlik deneyimlerim sonucunda kendine ait dorsenle ADR çekip uzak mesafeye gidersen inanılmaz paralar kazanıyorsun. İlk başta değerli dememin sebebi de kendi tırını alabilene kadar iş yapacaksın, o işler değerli yüklerde daha iyi para bırakıyor.

1.soru: Seçtiğin tır keyfine göre oyunu etkilemez.

2.soru: Scandinaviadan seçme orada sorun oluyor özellikle Norveç'ten seçersen seviye atlayana kadar hep aynı seferi attırıyor.

3.soru: Değerli yük ve uzun yola öncelik verin ikisini fulledikten sonra hassas yük ardından eko sürüş ardındanda adr.

Öncelikle şunu söyleyeyim para hilesi yapmadan oynamanı öneririm.
1-) Kullanmak istediğin tırı seç zaten bütçen muhtemelen kısıtlı olacak.
2-) Ben Almanya Berlin'den başlamıştım.İlerleyen zamanda garaj alabiliyorsun zaten.Ama DLC maplerinden başlama bence.
3-) Uzun Yol'u fulle önce.Ben sonrasında ekonomik sürüşü fullemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı