Çözüldü ETS 2 eski sürümde kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EgeTalhaTR06

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi Cyborg 15 A13v
Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı ETS 2 oynamak için açtığımda oyunun 1.52.X sürümünde takılı kaldığını fark ettim oyun herhangi bir beta yüklemesinde değil.
Ona rağmen asla sürüm değişmiyor.

Çözüm
Betalardan 1.54'ü seçip oyuna girince de mi hala 1.52 oluyor? Eğer öyleyse ve diğer oyunlarda da bu problem geçerliyse belki genel steam ayarlarınızdan kaynaklı bir problem olabilir, Steam Destek ile iletişim kurmayı deneyebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı ETS 2 oynamak için açtığımda oyunun 1.52.X sürümünde takılı kaldığını fark ettim oyun herhangi bir beta yüklemesinde değil.
Ona rağmen asla sürüm değişmiyor.

Hocam oyunu silin yükleyin belki düzelebilir.

Maalesef denedim beta sürümlerine geçmeyide denedim ama olmadı şimdi sildim geri yükledim PC'yi açıp tekrardan deneyeceğim.

Hocam denedim gene olmadı silip yükleme ile de olmuyor ne yapacağız.

Maalesef denedim beta sürümlerine geçmeyide denedim ama olmadı şimdi sildim geri yükledim PC'yi açıp tekrardan deneyeceğim.

Hocam denedim gene olmadı silip yükleme ile de olmuyor ne yapacağız.

Hocam bilgisayarınızda belgeler kısmında ETS 2 dosyasını silip deneyin.

Betalardan 1.54'ü seçip oyuna girince de mi hala 1.52 oluyor? Eğer öyleyse ve diğer oyunlarda da bu problem geçerliyse belki genel steam ayarlarınızdan kaynaklı bir problem olabilir, Steam Destek ile iletişim kurmayı deneyebilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı