T
thetruth2
Ziyaretçi
50 lira bütçem var sizce hangi araba oyununu almalıyım?
ETS 2 ezsentials
Beam NG
My Summer Car
ETS 2 ezsentials
Beam NG
My Summer Car
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu cevabınız için teşekkür ederim zaten BeamNg ile ETS2 almayı istiyordum. Sayenizde ikisinide aldım. Teşekkürler.BeamNG simülasyondur. Fizikleri çok güzeldir. Modifiye seçenekleri de tatmin edici bence. Gerçek hayata çok yakındır. Araba parçalarına da hakimseniz, bulunmaz nimettir bence. Kasıtlı veya kasıtsız kazalarda da tatmini yüksektir.
My Summer Car hakkında deneyimim yok. Oynayanları izlediğim kadar biliyorum sadece. İstek listemde durur 1-2 yıldır. Güzel bir oyun gibi görünüyor ama kısa sürede sıkacağını düşünüyorum. Uzun zamandır satın alamadım bir türlü. Çok iyi bir indirim olursa alabilirim. İndirime girdiği de yok gerçi.
Birkaç BeamNG görseli ekleyeyim. Belki yardımı dokunur.
Eki Görüntüle 469646
Eki Görüntüle 469647
Eki Görüntüle 469648
Eki Görüntüle 469649
Sistemim yeterli, o yüzden pek bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Zaten almayı düşündüğüm oyunlardandı.BeamNG zevkli fakat güçlü bilgisayar ister oynarken. Fizik açısından ağır oyundur, oynamayı bırak, videolarını izlemek bile aşırı zevklidir. Parçalarsınız arabaları, öyle GTA'daki gibi önü yamulmaz, bayağı takla falan atar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.