ETS 2 farede debriyaj ekleme

nhopel

Hectopat
Daha fazla  
ETS 2'de daha gerçekçi olsun diye joystickden xpadder programını kullanarak vites, mouse kullanarak direksiyon, gaz fren debriyaj kullanmak içinde bir tane daha mouse kullandım. Kullandıgım farenin orta tuşu freni, sağ tuş gaz sol tuşta debriyaj olarak düşünerek yaptım fakat debriyaj tuşunu nasıl değiştirebileceğimi bilmiyorum.

Bende seninle aynı sorunu yaşıyorum farenin orta tuşuna debriyaj atmak istiyorum. Nereden değiştirildiğini biliyorum fakat yazılımsal olarak farenin sol tuşunun veya orta tuşunun ne anlama geldigini bilmiyorum. Normalde Belgeler/Euro Truck Simulator 2/profiles(oyunun orijinal ise steam_profiles)/(oynadığın profili bulmak için son düzenleme tarihine bakabilirsin en son oynadığın o dur)/controls dosyasını açıp içinde input_clutch gibi bir şey yazan satırı bulucaksın yanında ") yazacak sen şu şekilde 2 tirnağin arasına 'keyboard.c') bunu yazarsan bu oyun içinde debriyaj C harfi demek olur. Bide Controls'ün bulunduğu klasörde gearbox_scania benzeri dosyalar olacak onu da açıp clucth_mode:analog yazısını clucth_mode:digital olarak düzeltmelisin hepsini. Umarım yardımım dokunmuştur.Eğer yapmayı başarırsan banada söyle yapamadım ben bildiklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…