ETS 2 "fatal error module eurotrucks2.exe" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Mizah Morgu

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston HyperX Predator 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 HX432C16PB3K2/16 Ram
Ekran kartı
AFOX GTX 1050 Tİ
Anakart
MSİ H510M PRO-E
İşlemci
İ5 10400F
Uzun bir süredir ETS 2 oynuyorum (Truckers MP-ProMods) ve bu aralar çok fazla hata almaya başladım fatal error vb. ve şu anda oyun açılırken direkt kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir saniye bi çözümünü buldum galiba

bilgisayarı parçalayacağım artık çok sıkıldım vallahi bu hatadan ya bide kafasına göre eror geliyor bazen girer girmez oluyor bazen oyunun tam ortasındayken oluyor.

internetten çok fazla araştırma yaptım ama module kısmında eurotrucks2.exe yazanı görmedim pek

hocam Documents\Euro Truck Simulator 2\game.log.txt bu dosyayı atarmısınınz hata dosyası inceleyeceğim neden hata veriyor

hata kayıtları burada tutuluyor

hocam Documents\Euro Truck Simulator 2\game.log.txt bu dosyayı atarmısınınz hata dosyası inceleyeceğim neden hata veriyor

tamamdır atıyorum

Dosya Ekleri

• game.log.txt
    77,1 KB · Görüntüleme: 34
oyun simgesine 2 kere tıklayıp başlatırken mi oluyor girince mi oluyor?

inceleyeceğim yeri bileyim

ikisindede aynı hatayı veriyor tamamdır bi saniye

sanırım uyumluluk olarak win 8 seçmişsiniz

map modu kullanıyorsunuz yanlış değilse onları devre dışı bırakıp deneyin singleplayerde

2. olarak yeni profil açıp deneyin

map modu kullanıyorsunuz yanlış değilse onları devre dışı bırakıp deneyin singleplayerde

hocam promods dosyalarını(kısacası map dosyaları) devre dışı bıraktım zaten direk mod dosyasından sildim hatta singleplayer'da deniyorum bu arada sadece 3 tane mod var onlarda atölye modu ve aşırı ağır modlar değiller.

2. profili deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…