ETS 2 "fatal error module eurotrucks2.exe" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Mizah Morgu

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston HyperX Predator 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 HX432C16PB3K2/16 Ram
Ekran kartı
AFOX GTX 1050 Tİ
Anakart
MSİ H510M PRO-E
İşlemci
İ5 10400F
Uzun bir süredir ETS 2 oynuyorum (Truckers MP-ProMods) ve bu aralar çok fazla hata almaya başladım fatal error vb. ve şu anda oyun açılırken direkt kapanıyor.

Screenshot_4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
3. de exe özelliklerinden tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakıp oyunu 640 x 480 çözünürlüğünde çalıştırmayı deneyin

@Mizah Morgu

bide workshop dahil bütün modları kapatıpp silmeden deneyin

sonuç nedir hocam

bilgiledirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
3. de exe özelliklerinden tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakıp oyunu 640 x 480 çözünürlüğünde çalıştırmayı deneyin

@Mizah Morgu

sonuç nedir hocam

Hocam şimdi size ekran kayıtlarını atıcam anlayın artık

@Mizah Morgu

sonuç nedir hocam

@Mizah Morgu

sonuç nedir hocam

Bi bakın durumu anlarsınız zaten

sorunu çözmüş müydün? Aynı hata var bende de. VS code dan trafik sıklığı 10 yapmıştım ondan oluyor galiba ama tekrar düzelttiğim halde aynı hata.
Hocam merhaba bunun tam sebebini beliryememiş olsamda mods klasöründen promods dosyalarını çıkartıp, mod yöneticisindende çıkartınca genelde bu sorun olmadı ara sıra oluyor artık ama promods ile'de çalışıyor bazen anlamış değilim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı