ETS 2 FPS düşmesi sorunu

Mky

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Normalde ben orta ayarlarda 45-50 FPS arası alıyorum. Ama aniden drop giriyor ve 15 FPS olunca canım sıkılıyor tabii. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece olunca, yağmur yağınca, farları ve silecekleri çalıştırırken mı oluyor? Yoksa normal akış sırasında mı drop giriyor?

Hocam ETS 2 de sıkıntı var zaten bende 140-150 FPS alırken bir anda 120ye düşüyor bu sorun birkac arkadaşimdada vardı. Oyundan gir çık yap genellikle düzeliyor.

Son düzenleme:
Gece olunca, yağmur yağınca, farları ve silecekleri çalıştırırken mı oluyor? Yoksa normal akış sırasında mı drop giriyor?

Yok düz yolda, gündüz ve tırın her şeyi kapalı.

Sisteminiz nedir?

AMD Ryzen 7 2700U
Radeon Vega 10
12 GB RAM
512 GB SSD

Hocam ETS 2 de sıkıntı var zaten bende 140-150 FPS alırken bir anda 120ye düşüyor bu sorun birkac arkadaşimdada vardı. Oyundan gir çık yap genellikle düzeliyor.

Hocam ben bilgisayarın soğutmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Yok düz yolda, gündüz ve tırın her şeyi kapalı.

AMD Ryzen 7 2700U
Radeon Vega 10
12 GB RAM
512 GB SSD

Hocam ben bilgisayarın soğutmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Hyr hocam soğutmaya ilgili değil oyunda gerçekten sıkıntı var ve sıcaklık değerleriniz nasıl

Hyr hocam soğutmaya ilgili değil oyunda gerçekten sıkıntı var ve sıcaklık değerleriniz nasıl.

Sıcaklığı kontrol etmek için elimi kullanıyorum hocam. Cayır cayır yanıyor valla. Şaka bir yana 75-85° var heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…