ETS 2 FPS düşmesi Sorunu

DARKHUNTER

Centipat
Bundan 2 ay öncesine kadar ETS'de akıcı bir şekilde FPS alırken birden 2FPS 3FPS'ye düşmeye başladı ve macun format ve iç temziliğini yaptırdım ancak bu sorun yine de devam etti oyuna giriyorum 50 60 FPS almama rağmen birden 2-3 FPS'ye düşüyor bunun sebebi çözümü nedir?

İlk olarak kasmadan önce güncelleme yaptınız mı oyuna veya bir donanıma? Ve ETS 2’de kasma problemleri oluyormuş kullanıcılar böyle söylüyor. Tavsiyem internete ETS 2 Optimizasyon yazmanız ve oradaki kullanıcı yorumlarına ve videolara bakmanız.

İlk olarak kasmadan önce güncelleme yaptınız mı oyuna veya bir donanıma? Ve ETS 2’de kasma problemleri oluyormuş kullanıcılar böyle söylüyor. Tavsiyem internete ETS 2 Optimizasyon yazmanız ve oradaki kullanıcı yorumlarına ve videolara bakmanız.
Evet oyuna güncelleme geldi mecburen yaptım bir tek ekran kartı driveri güncelledim

PC'i komple bi temizletin Ccleaner Advanced Systemcare v.b. falan programlarla, Yeni başlat atin, Windows puanlama sistemini test ettirin PC'nize.. Oyunda dikey yenileme açikmiş onu kapatin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı