ETS 2 FPS sabitlenmiş kalmıyor

Fatih_123

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xfx Speedster swft Rx 6700XT Ryzen 5 5600x
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, sıcaklık takıntım var. Bu yüzden ekran kartımın tam güç çalışıp daha fazla ısınmasını istemiyorum. Bu yüzden FPS sabitlemek istiyorum ETS 2 oyununda FPS'i 60'a sabitliyorum Ultra ayarlarda dikey eşitlemeyi V-Sync'i de açıyorum oyun kapatıyorum, ertesi gün tekrar oyunu açtığımda FPS 60'a sabit olmuyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ayarları yaptım mı uygula diyorum ama olmuyor. FPS'i 60'a sabitlemek istiyorum ve her defasında 60'a sabitlensin istiyorum. Nasıl yapabilirim?

RivaTuner indir. Sonra framerate limit kısmına istediğin FPS değerini yazıp Enter'a bas. Menü'de FPS 1000 olmasın diye kullanıyordum eskiden, bir sıkıntı çıkartmıyordu.

Arkadaşlar, sıcaklık takıntım var. Bu yüzden ekran kartımın tam güç çalışıp daha fazla ısınmasını istemiyorum. Bu yüzden FPS sabitlemek istiyorum ETS 2 oyununda FPS'i 60'a sabitliyorum Ultra ayarlarda dikey eşitlemeyi V-Sync'i de açıyorum oyun kapatıyorum, ertesi gün tekrar oyunu açtığımda FPS 60'a sabit olmuyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ayarları yaptım mı uygula diyorum ama olmuyor. FPS'i 60'a sabitlemek istiyorum ve her defasında 60'a sabitlensin istiyorum. Nasıl yapabilirim?

NVIDIA kullanıyorsan NVIDIA'dan NVIDIA denetim masasını aç, 3D ayarlarının yönetilmesi, maksimum kare hızını istediğin FPS'e ayarla kaydet ama bu tüm oyunlarında olur masaüstü dahil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı