Çözüldü ETS 2 Full DLC'li %100 Save dosyası nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Porto
ETS 2'de tüm harita DLC'lerine sahibim. Black sea dahil. DLC'ler olmadan oyunun haritsaını %100 yapmıştım fakat şimdi alan büyüyünce %100 yapmak çok zor ve takıntım var yapmak istiyorum. Full DLC gezilmiş Save nereden bulabilirim ya da elinde olan var mı? %90 küsurde olur. Kalanı tamamlarım. Veya oyun dosyalarından %100 yapma gibi bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Buradan DLC'leri satın alabilirsiniz. DLC'ler parayla satıldığından ve siz bedavaya elde etmeye çalıştığınızdan korsan kullanıma giriyor.
Bıkmadınız mı artık şu "oyun orijinal mi" muhabbetinden? Sorumla ne alaka 1 2.si oyun orijinal. Korsan kelimesi geçmedi. Kişi kendinden bilirmiş işi.
1595264319365.png

Umarım bu fotoğraf sizi ikna eder. Bir dahakine ön yargı yapmazsınız umarım :)

ETS 2 %100 Save diye aratıp bulabilirsiniz, tüm DLC'ler için olanlara bakın. O tarz siteleri buraya atmak yasak mı bilmediğim için atamıyorum, kusura bakmayın.

Onlara baktım da güncel Black Sea dahil Save bulamadım ya :( hepsi 2019 2018'den kalma Save'ler.

Olsun. İstenilen yardımın korsan oyuna olması ihtimali, korsan olmaması ihtimalinden daha fazla.
Belli ki senin de yakın zamanda korsan oyun başlığın yakın zamanda kilitlenmiş ve yol verilmişsin, bunu içinde biriktirmişsin ve milletin başlığına girip böyle alakasız şeyler yazmaya başlamışsın. Başka bir açıklama göremiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı