ETS 2 - Full Save

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Neresinden zevk alacaksın full indirince demeyin. Sıfırdan başladığımdan daha fazla zevk alacağım çünkü MP giriyorum ve insanların çarpmasından bıktım. Zaten yeni başladım kredi çekip tır aldım 3-5k param var, adam geliyor %40 hasar verip çarpıyor. Bütçe yetmiyor, tamir etmeden tır çalışmıyor öyle kaldım. Tır sürmek istiyorum, kariyer geliştirmek değil bu yüzden save indireceğim. Para hilesi falan yapmayı düşündüm Cheat Engine ile ama yollar sıkıntı oluyor. İstediğim şey yollar açılmış, garajlar alınmış, şöförler alınmış, parası ve leveli iyi olan bir save dosyası. Şimdiden teşekkür ediyorum. İşte save indirme, zevk alamazsın, hileye giriyor gibi (bana göre) boş laflar etmeyin lütfen.

Euro Truck Simulator 2 Save.rar

Bu save ile paranız 999.999.999 oluyor leveliniz 147074 xp 999.999.999 oluyor gezdiğinizde artı 10 xp veriyor

Oyun %100 bitmiş oluyor.

Test edilen versiyon:1.8.2.5

İlk mesajda da belirtmiştim yolların açık olmasını istediğimi. Yok mu bütün yolları açık bir save?

Ben de hala %100 save arıyorum. Bulan varsa buraya/özelden yazabilir mi?

Yok maalesef.

Ama oyunu satın aldığımda Rocket League DLC hediye geldi nasıl oldu bilmiyorum

İstiyorsanız size %76 lık harita vereyim DLC'siz bir şekilde çabucak save yaparsınız

%100 DLC'li save buldum onu DLC gerektirmeyen hale getirdim ama nedense %74.06'ya düşürdü. Bir kaç tane daha buldum onlara da aynısını yaptım ama onlar da %74.06'ya düştü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…