ETS 2 - Full Save

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Neresinden zevk alacaksın full indirince demeyin. Sıfırdan başladığımdan daha fazla zevk alacağım çünkü MP giriyorum ve insanların çarpmasından bıktım. Zaten yeni başladım kredi çekip tır aldım 3-5k param var, adam geliyor %40 hasar verip çarpıyor. Bütçe yetmiyor, tamir etmeden tır çalışmıyor öyle kaldım. Tır sürmek istiyorum, kariyer geliştirmek değil bu yüzden save indireceğim. Para hilesi falan yapmayı düşündüm Cheat Engine ile ama yollar sıkıntı oluyor. İstediğim şey yollar açılmış, garajlar alınmış, şöförler alınmış, parası ve leveli iyi olan bir save dosyası. Şimdiden teşekkür ediyorum. İşte save indirme, zevk alamazsın, hileye giriyor gibi (bana göre) boş laflar etmeyin lütfen.

Euro Truck Simulator 2 Save.rar

Bu save ile paranız 999.999.999 oluyor leveliniz 147074 xp 999.999.999 oluyor gezdiğinizde artı 10 xp veriyor

Oyun %100 bitmiş oluyor.

Test edilen versiyon:1.8.2.5

• Avrupa ve İngiltere bölgesinde bulunan şehirler, hepsi açıldı.
  • Avrupa ve İngiltere bölgede bir garajların işe yaradı ve 5x5 durumda teslim edilecektir.
  • [Volvo,Scanıa,Mercedes,Daf,Renault,Iveco,Man] tır satış salonları, tüm keşif edildi.
  • Avrupa ve İngiltere bölgesinde bulunan limanların hepsi açıldı.
  • Oyun için kullanabileceğiniz Volvo tırı
  • Profil hiç bir DLC olmadan hazırlandı [İskandinavya,Going East,Vive la France! DLC'lerindeki şehirler açık değil.]

Save nasıl Yüklenir?:
  • RaR dan çıkarın. Rar dan çıkardığınız dosyayı Belgeler>Euro Truck Simulator 2>profiles içine atın. Oyuna girebilirsiniz artık.
DİKKAT: Düzgün çalışması için ETS 2 Oyun versiyonun 1.27.2.1 s veya bundan yukarı olması uygundur. aksi takdirde çalışmayabilir.

NOT:
  • Bu multiplayerdede çalışıyor ve BAN sebebi değildir.

Uygun oyun versiyonu:
1.27.1 s ve yukarı

Rar şifresi:
Yok

Link:
Dosya TC
ShareMods

Kaynak:ETS2 : Hazır Save [DLC`siz]
İlk mesajda da belirtmiştim yolların açık olmasını istediğimi. Yok mu bütün yolları açık bir save?

Yok maalesef.

Ama oyunu satın aldığımda Rocket League DLC hediye geldi nasıl oldu bilmiyorum :D

İstiyorsanız size %76 lık harita vereyim DLC'siz bir şekilde çabucak save yaparsınız :D

%100 DLC'li save buldum onu DLC gerektirmeyen hale getirdim ama nedense %74.06'ya düşürdü. Bir kaç tane daha buldum onlara da aynısını yaptım ama onlar da %74.06'ya düştü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı