ETS 2 Gamepad titreşim sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Ahwehota

Kilopat
Katılım
10 Ağustos 2016
Mesajlar
355
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 1 hafta önce Monster Pusat Gamepad satın aldım. Bir kaç oyunda Gamepad'i denedim ve çok memnun kaldım. Tek sorunum ETS 2 titreşimi. Gamepad'i Darksiders 2, City Car Driving, F1 2014-2015 ve FIFA 19 da denedim. Hepsinde titreşimi çok güzel çalışıyor. Sadece ETS 2'de çalıştıramadım. Bu kolu kullanan ya da bu tarz bir sorun daha önce yaşayıp çözebilen var mı acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyordum. Tireşimli gamepadi (SG401) takınca oyundan atıyordu. Şans eseri hatayı çözdüm. Oyunu 32 Bit'de açıyorsunuz sonra titreşimil şekilde oyunun tadını çıkarıyorsunuz. Allah razı olsun deseniz yeterli :D.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@suleymansrk Tmp'de çalışıyor mu?
Dediklerinizi yaptıktan sonra sadece çukurlara girdiğimde titrediğini farkettim ve kontroller bölümü ''klavye + controller(xbox one microsoft)'' yerine ''sadece klavye'' şeklinde değişti. Ben açıkcası controller desteği yazınca motor sesleri, gaz-fren tetik tuşları vs. titreşiminden yararlanabileceğimi düşünmüştüm. Harika olmaz mıydı gaza ne kadar basarsak o kadar yoğun titrese mesela Forza Horizon 4 gibi. Maalesef hayal ettiğim gibi değilmiş. Ben yine de ilginize teşekkür ederim.
Çok pardon hocam direksiyonu çevirirken ve kaza yapınca da titriyormuş yanlış belirtmiş olmayım. Ama beni tatmin edecek olan gaz ve fren tetik tuşu titremesi mevcut değil.

Hocaaam bakın burada ne buldum. Yazılımı indirip herhangi bir yere kurduktan sonra oyuna girdim ve ayarlarımı aşağıda paylaştığım şekilde yaptım. motor titreşimini baştan 6. kademeye getirdim (burayı bulmak biraz oyaladı), direksiyon direnci titreşimini kapattım ve tam da istediğim gibi sadece gaza bastığımda titreşim alıyorum. Diğer ayarlar çukura girme, kaza yapma gibi ayarlar da çalışıyor. şiddetle tavsiye ederim.


Eki Görüntüle 583478
Hocam yazılım kurulumunda hangi dosyayı kuruyoruz?
 
Son düzenleme:
Dediklerinizi yaptıktan sonra sadece çukurlara girdiğimde titrediğini fark ettim ve kontroller bölümü "klavye + controller(Xbox One Microsoft)" yerine "sadece klavye" şeklinde değişti. Ben açıkçası Controller desteği yazınca motor sesleri, gaz-fren tetik tuşları vs. titreşiminden yararlanabileceğimi düşünmüştüm. Harika olmaz mıydı gaza ne kadar basarsak o kadar yoğun titrese mesela Forza Horizon 4 gibi. Maalesef hayal ettiğim gibi değilmiş. Ben yine de ilginize teşekkür ederim.
Çok pardon hocam direksiyonu çevirirken ve kaza yapınca da titriyormuş yanlış belirtmiş olmayım. Ama beni tatmin edecek olan gaz ve fren tetik tuşu titremesi mevcut değil.

Hocaaam bakın burada ne buldum. Yazılımı indirip herhangi bir yere kurduktan sonra oyuna girdim ve ayarlarımı aşağıda paylaştığım şekilde yaptım. Motor titreşimini baştan 6. kademeye getirdim (burayı bulmak biraz oyaladı), direksiyon direnci titreşimini kapattım ve tam da istediğim gibi sadece gaza bastığımda titreşim alıyorum. Diğer ayarlar çukura girme, kaza yapma gibi ayarlar da çalışıyor. Şiddetle tavsiye ederim.


Eki Görüntüle 583478



Euro Truck Simulator 2_2022.05.29-15.14.png


Euro Truck Simulator 2_2022.05.29-15.14.png
Selamlar konuyu uyandırıcam ama yapılan her şeyi yaptım bende ayarlar şu şekilde. Gamepad'im logitech f710
 

Yeni konular

Geri
Yukarı