ETS 2 görüntü kırılma problemi

dogi4234

Decapat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıdaki benim oyun içi görüntüm kırılmaları görüyorsunuz, ETS 2 eski bir oyun ama bu kadar olur mu? Sizde de böyle oluyor mu? Grafikler en yüksekte de ölçekleme %400'de de oluyor.

Denenen çözümler:
  1. Format attım.
  2. Driverı DDU ile kaldırdım. En son sürümü yükledim.
  3. Onboard ekran kartı ile denedim, gine aynı
  4. Farklı monitör ile denedim.
  5. Farkli priz ile denedim.
  6. NVIDIA inspector kullandım grafikler dokular güzelleşti ama kırılmalar duruyordu.
  7. Tüm ETS 2 ayarlarını denedim.
  8. Bilgisayarı televizyona bağlayıp denedim.
  9. Ekran kartı girişini temizledim.

Arkadaşlar siz ETS 2 oynayınca da oyun böyle mi gözüküyor 1920x1080'de?

Gözükmüyorsa çözüm önerilerinizi söyleyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer açık değilse oyun içindeki Anti-Aliasing (MLAA) ayarını açıp deneyin, yine olmazsa Nvidia Contol Panel'den ETS 2'yi Anti-Aliasing kullanmaya zorlayın. Bunlar dışında tırtıklı kenarları önleyecek bir çözüm bilmiyorum.
kırılmadan kastın o karanlık yerler ise Monitörün veya monitörün oyundaki hertz ayarını yükselt.

V-Sync açmayı denedim olmadı.

kırılmadan kastın o karanlık yerler ise Monitörün veya monitörün oyundaki hertz ayarını yükselt.

Sizde bariyerlerde kırılma gözükmüyor mu? Tahta parçalarında dalgalanma, objelerde titreme yoksa oyun normal mi? Siz oynayınca da böyle mi gözüküyor? Hz yükseltince sorun gene devam ediyor.

Ben en düşük ayarlarda 900P oynuyorum ETS2'yi. Yani mutlaka oluyordur ama benim gözüm alıştığı için farketmiyorumdur.

Bariyerlerde ki tırtıkları görmüyor musunuz? Bu sorun jaggies/texture shimmering diye de geçiyor çözüm bulabilen yok tek ETS 2 dede olmuyor

Bariyerlerde ki tırtıkları görmüyor musunuz? Bu sorun jaggies/texture shimmering diye de geçiyor çözüm bulabilen yok tek ETS 2 dede olmuyor
Farkettim. Monitörde V-Sync var mı? Varsa açın. Oyunda da açın. Sorun Çözülecektir. Bende çözülüyor bu şekilde.

Eğer açık değilse oyun içindeki Anti-Aliasing (MLAA) ayarını açıp deneyin, yine olmazsa Nvidia Contol Panel'den ETS 2'yi Anti-Aliasing kullanmaya zorlayın. Bunlar dışında tırtıklı kenarları önleyecek bir çözüm bilmiyorum.

Çözüm
Hepsini denemiştim. Galiba çözüm yok. Acaba herkesde mi görüntü böyle?

Olabilir. 2013'ten beri bu oyunu oynadığım için artık %400 ölçekleme bile farklı gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…