ETS 2 GPU kullanımı %90-%100 RAM kullanımı 4.5GB

Hocam oyunu silmiştim. Geri yükledim o zamandan beri. Yaklaşık 1 haftadır yani.
Peki hangi modları kullanıyorsunuz? Promods kullanıyorsanız çok fazla RAM kullanıyor o mod. RAM kullanımı nedeni o olabilir. Mod listenizi atmanız daha iyi olur.

Peki hangi modları kullanıyorsunuz? Promods kullanıyorsanız çok fazla RAM kullanıyor o mod. RAM kullanımı nedeni o olabilir. Mod listenizi atmanız daha iyi olur.
1699863550197.png

Sadece bunlar var hocam.

Gerçekçi fizik modunu kapattım. SSAO ve SMAA'yı kapattım aynı zamanda birkaç ayarı daha. RAM kullanımı 3.7GB'lara düştü. Aynı zamanda GPU'da yüzde 70-80 arası gidip geliyor. Ancak hala şöyle bir sorun var. Oyun içerisindeyken FPS aniden 120'lerden falan önce 50 sonra 1 FPS'e düşüyor. Sonra görüntü takılıyor bir süre sonra geri geliyor. Bunu bir türlü düzeltemedim.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Windows güncellemelerini ve ekran kartı güncellemesini yapamıyordum. Galiba hizmetlere bakarken yanlış bir şeyi kapatmışım. Onu geri açtım ve Windows'a gelen güncelleme ile ekran kartıma gelen güncellemeyi yaptım. Şu anda performans gayet iyi. RAM kullanımı da 2-2.2GB arası gidip geliyor. Keşke direkt ekran kartını gömmek yerine önce bi' driver vesaire sorsaydınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı