İnternette FPS arttırmak için ayarlar var. Fakat orta derece bir sistem için grafik ayarı tavsiyesi yok. Sistemim aşağıdaki gibidir. Olabildiğince görüntü iyileştirmesi yapmak istiyorum ama 60 FPS'e sabitleyemedim bir türlü. Ölçeklendirme ve grafik ayarları için tavsiye verebilecek var mı? Sistemim;
Sistemin iyi. Ayarlar full de iken kaç FPS alıyorsun?
Bu arada hocam o işlemciye o ekran kartı hiç yakışmamış. İşlemciden kısıp keşke ekran kartını yükseltseydiniz.
İnternette FPS arttırmak için ayarlar var. Fakat orta derece bir sistem için grafik ayarı tavsiyesi yok. Sistemim aşağıdaki gibidir. Olabildiğince görüntü iyileştirmesi yapmak istiyorum ama 60 FPS'e sabitleyemedim bir türlü. Ölçeklendirme ve grafik ayarları için tavsiye verebilecek var mı? Sistemim;
Ölçeklemeye benzer bir ayar vardı, %50, %70,%100 diye çıkıyordu. Onu %125 yada %150 yapın. Ayna çözünürlüğünü orta yada düşük yapın. Ayna görüntü mesafesini de.
Sanırım bu HDR farklı. Oyunda hatta direkt aydınlatmayı açıyor bile diyebilirim. Kapalı olunca korku oyunu oynuyormuş gibi oluyorsunuz. Kesinlikle açılmalı.
Ayarlarım aşağıdaki gibi ama hep bir kasma söz konusu. Ekran kartım yetersiz kalıyor farkındayım ama stabil bir ayar bulmak istiyorum. Bu ayarlarda 55-60 arası ama anlık droplar oluyor ve kalite hoşuma gitmiyor, çok kırılma var. 1080p
Sistemin iyi. Ayarlar full de iken kaç FPS alıyorsun?
Bu arada hocam o işlemciye o ekran kartı hiç yakışmamış. İşlemciden kısıp keşke ekran kartını yükseltseydiniz.