ETS 2 grafik fark etmeksizin 20 FPS'e düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam MSI Afterburner ile oyuna girip oynarken kısa bir video paylaşabilirseniz sorun daha rahat ortaya çıkar. Oyunu eğer son sürümde oynuyor iseniz insanlar genel olarak bu tip sorunlardan şikayetçi. Grafiklerden kaynaklanmadığını söylemişsiniz ancak oyun içinde "ölçeklendirme" ayarının en fazla %125 olduğundan emin misiniz? @Bico Nellic hocamın dediği gibi DDU ile sürücüleri kaldırmayı da tavsiye ederim.

Hocam MSI Afterburner ile oyuna girip oynarken kısa bir video paylaşabilirseniz sorun daha rahat ortaya çıkar. Oyunu eğer son sürümde oynuyor iseniz insanlar genel olarak bu tip sorunlardan şikayetçi. Grafiklerden kaynaklanmadığını söylemişsiniz ancak oyun içinde "ölçeklendirme" ayarının en fazla %125 olduğundan emin misiniz? @Bico Nellic hocamın dediği gibi DDU ile sürücüleri kaldırmayı da tavsiye ederim.

Hocam ölçeklendirmeyi hep %100 de bırakırım. Önce sürücüleri kaldırmayı deneyeyim eğer olmasa video paylaşırım.

Rica ederim hocam yardımcı olamadım maalesef. Diğer oyunlarda performans düşüşü var mı bir bakarsınız sürücüyü kaldırmadan önce. Eğer ETS 2'ye özel bir durum varsa sorun oyun kaynaklı demektir.

Hocam CS2 de denedim ve sorun yok CS2 de.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı