Yalniz orada ban yiyenler oyuna yeni basladiklari icin yemiyorOyuna yeni başlamış adama C-D yolunu önermişler. Daha ilk haftadan ban yedirecekler![]()
Yalniz orada ban yiyenler oyuna yeni basladiklari icin yemiyorOyuna yeni başlamış adama C-D yolunu önermişler. Daha ilk haftadan ban yedirecekler![]()
Teşekkürler bu bana çok yardımcı olacak.Oyuna yeni başlamış adama C-D yolunu önermişler. Daha ilk haftadan ban yedirecekler
Harita DLC'lerini kısaca özetlersem...
West Balkans: En güncel DLC olduğundan yolları ve şehir içleri çok güzel ama bazı yerlerde optimizasyon sıkıntısı yüzünden FPS düşüşleri yaşatabilir.
Road to the Black Sea: Sadece Türkiye'nin bir kısmı olduğu için bile alınabilir. Yollar güzel. Optimizasyon West Balkans'a göre daha iyi.
Iberia: Bazı yerleri iyi ama çoğunluğu düz yoldan ibaret. O yüzden pek de beğenilmedi. Bunu en son alsanız da olur.
Beyond the Baltic Sea: Şahsen benim en sevdiğim DLC'lerden. Özellikle tek şeritli ormanların içinden geçtiğimiz yolları ben daha çok seviyorum.
Going East: Oyunun en eski harita DLC'si. Buraya girdiğinizde 2012 yılına geri dönüyorsunuz adeta.
Diğer yerlere geçebilmek için bunu mecbur almalısınız.
Scandinavia: Oyunun 2. harita DLC'si. Bu sefer farklı bir metot kullandıkları için bugün bile kötü durmuyor. Bir de 2 seneye falan Nordic Horizons (yukarı kısmı) geleceği için kesinlikle alınmalı.
Geriye bir tek Fransa ile İtalya kalıyor. Fransa'nın bazı yolları güzel ama gişeler insanı yıldırıyor. İtalya'da genellikle düz otobanlardan ibaret. Alt kısımda yer alan Sardinya adası gayet güzel. Ama oyunun ölçeği yüzünden yolculuklar bayağı hızlı bitiyor.
Tavsiyem hepsini indirimde ve Bundle olarak topluca satın almanız yönünde.
Teşekkürler promods muhabbetini duymuştum kirkenes gibi dağlık güzel yolları var galiba.DLC alacaksanız bu görsel işinize yarayabilir.
Eki Görüntüle 2285617
Alma sıralamanız haritaya bağlanacak şekilde alırsanız ışınlanma zorunluluğunuz olmaz.
Öneri olarak ise DLC'leri alma sıralamana dikkat etmen olur.
1. Scandinavia
2. Going East (Çok iyi haritası olmasa da RTTBS ile bağlantı için alınması gerekli.)
3. Road to the Black Sea
4. İtalia
5. Beyond the Baltic Sea
6. Vive la France!
7. İberia
8. West Balkans
Bütün DLC'leri aldıktan sonra ProMods modu ile devasa bir haritaya ulaşabilirsiniz. Bu mod içerisinde efsane yollar var. Sizin isteğinizi karşılayacağına eminim.
Teşekkürler ProMods muhabbetini duymuştum Kirkenes gibi dağlık güzel yolları var galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.