ETS 2 Güzergah önerisi

Makaleler
1
Öncelikle selam. Calais-Duisburg arası artık baydı. TruckersMP'de oynamayacağım. Önerebileceğiniz güzel yollar var mı? DLC yok. Malum oyun parasında artık DLC'ler. Belki daha sonra alırım. İlk DLC için ne önerirsiniz?

Şu balkanlar güzel duruyor.

Road of the Black sea ama bence ProMods kullanın. Ama şu DLC'lere ihtiyacınız olacak;
going east! DLC, scandinavia DLC, vive la france! DLC, ıtalia DLC, beyond the baltic sea DLC, road to the Black sea DLC, Iberia DLC

Şu balkanlar güzel duruyor.
Road of the Black sea ama bence ProMods kullanın. Ama şu DLC'lere ihtiyacınız olacak;
going east! DLC, scandinavia DLC, vive la france! DLC, ıtalia DLC, beyond the baltic sea DLC, road to the Black sea DLC, Iberia DLC
Maalesef tek bir DLC bile alamam. Alsam da bir tane alırım. Going East güzel gibi duruyor.

İlk DLC için Scandinavia, Going East veya Vive la France! öneririm, diğerleri için bunlar gerekiyor çünkü. Olmadı Italia'da olabilir.

DLC'siz Avusturya'daki Glossglockner dağı iyidir, her tırmanışımda keyif alırım ben.
Teşekkür ederim deneyeceğim.

Maalesef tek bir DLC bile alamam. Alsam da bir tane alırım. Going East güzel gibi duruyor.
Going East'in yollarının DLC'siz map'tan pek bir farkı yok fakat en ucuz DLC olduğundan daha sonra Road to the Black Sea veya Beyond the Baltic Sea alınacaksa iyi olabilir.

Scandinavia öneririm ben aradaki fiyat farkı sorun olmayacaksa.

DLC'siz ise Kiel-Zürih iyi gider.
Sağolun. Orayı da deneyeceğim. Güzel yolların çoğu zaten DLC'lerde var.

Going East'in yollarının DLC'siz map'tan pek bir farkı yok fakat en ucuz DLC olduğundan daha sonra Road to the Black Sea veya Beyond the Baltic Sea alınacaksa iyi olabilir.

Scandinavia öneririm ben aradaki fiyat farkı sorun olmayacaksa.
O halde alırsam Scandinavia alırım. France nasıldır acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı