ETS 2 Haksız Yere Ban Atıldı

Arkadaşlar bir arkadaşım bana kötü niyetle ETS 2 Multiplayer'a 1 ay boyunca ban attırdı. Beni oyun içinde küfür etti diye gösterdi yani Photoshop ile yapmış. Ben bu banı nasıl kaldırırım? Haksız yere ban atılıyor. Bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde konuşma loglarını kontrol etmeleri gerekir. TruckersMP üzerinden ticket ile bildirin durumu.

TruckersMP'de ban yediysen hiç şansın yok.

Ben bu kadar armut bir kitlenin adminlik yaptığını görmedim. Bir ticket atarsın, 3 ay sonra cevap verirler. Türk adminler sana köpek gibi davranır, yabancı adminler zaten seni insandan saymaz.

Irkçılık tamamen yasak sözde, ama adminleri ırkçılıkta sınır tanımazlar. Tekel olduklarından ötürü de başka moda da geçemezsin.

Sadece görüntüye bakarak ban atmak mantıksız bir olay ama arkadaşların dediği gibi TruckersMP'de bu sorunlar ilk değil. ETS gibi bir oyundan bile soğuttular beni. Adminlerin egoları yeter zaten.

Haksız bir ban var ortada. Bu durumu ticket ile nasıl düzeltebilirim? Ayrıntılı bilgi verir misiniz?

Appeal Ban olayını kullanın? Türkçe savunma yapın, Türk admin bakacaktır. Durumu düzgüncene anlatın, ne yapabileceğinizi sorun.
Tamam bu akşam dediğin yöntemi deneyip size bildireceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı