Çözüldü ETS 2 hangi DLC'ler alınmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
1719898967226.jpeg

Bütün harita DLC'leri neredeyse şart bence. Oyunu ciddi anlamda genişletiyor ve oynayış zevkini çoğaltıyor. Eğer bütün harita DLC'lerini alamayacaksanız aşağıda yazdığım sıralamayı takip ederek paranız yettikçe tamamlayabilirsiniz. Oynadığım süreçte kendi fikrimce yazdım önceliği.
  1. Scandinavia
  2. Going East
  3. Road to the Black Sea
  4. West Balkans
  5. İtalia
  6. Vive la France !
  7. İberia
  8. Beyond the Baltic Sea
Onun haricinde, Heavy Cargo Pack, Special Transport, High Power Cargo Pack, Wheel Tuning Pack ve Cabin Accessories DLC'lerinide alırsanız işe yarayacaktır.
Çok para harcamak istemiyorum kral ucuza hangi DLC'leri almam gerek bana 10 tane falan DLC söyleme su an indirimde ortalama 5 dolarlık bir paket olsun toplam.

Harita genişletmeleri olmazsa olmaz. Ek olarak kabin aksesuarları DLC'sini ve favori tırınızın özelleştirme paketini alabilirsiniz.

1719898967226.jpeg

Bütün harita DLC'leri neredeyse şart bence. Oyunu ciddi anlamda genişletiyor ve oynayış zevkini çoğaltıyor. Eğer bütün harita DLC'lerini alamayacaksanız aşağıda yazdığım sıralamayı takip ederek paranız yettikçe tamamlayabilirsiniz. Oynadığım süreçte kendi fikrimce yazdım önceliği.
  1. Scandinavia
  2. Going East
  3. Road to the Black Sea
  4. West Balkans
  5. İtalia
  6. Vive la France !
  7. İberia
  8. Beyond the Baltic Sea
Onun haricinde, Heavy Cargo Pack, Special Transport, High Power Cargo Pack, Wheel Tuning Pack ve Cabin Accessories DLC'lerinide alırsanız işe yarayacaktır.

Son düzenleme:
Çözüm
Eki Görüntüle 2239041

1. Scandinavia
  2. Going east.
  3. Road to the Black sea.
  4. West balkans.
  5. İtalia
  6. Vive la france!
  7. Iberia
  8. Beyond the baltic sea.
Onun haricinde, heavy cargo pack, Special transport, High Power cargo pack, wheel tuning pack ve cabin accessories DLC'lerini de alırsanız işe yarayacaktır.

Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2239041

1. Scandinavia
  2. Going east.
  3. Road to the Black sea.
  4. West balkans.
  5. İtalia
  6. Vive la france!
  7. Iberia
  8. Beyond the baltic sea.
Onun haricinde, heavy cargo pack, Special transport, High Power cargo pack, wheel tuning pack ve cabin accessories DLC'lerini de alırsanız işe yarayacaktır.

Hocam yazdıklarınızı tek tek almak mı mantıklı yoksa attığım paketlerdekini toplu almak mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-03 212804.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-03 212804.png
    386,1 KB · Görüntüleme: 204
Going east, road to Black sea, West balkans, Iberia, ıtalia. İşini görecektir scandinavia ve baltic sea çok iyi değil ve önermem çünkü küçük alanlar açıyor verdiğin paraya değmiyor ama ProMods, Türkiye haritası, Afrika haritası vb. oynarsan hepsini alman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı