ETS 2 hangi DLC'leri alınmalı?

DDLAO

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Şehinşah Konseri
Daha fazla  
Hocalarım merhaba. Bugün ETS 2 indirime girdi. Eskiden going east ve road to Black sea diye paket vardı diye hatırlıyorum, ama emin değilim. Şu an iberian haulage bundle ve essentials var. Peki going east ve road to Black Sea'yı alttaki DLC listesinden tek tek mi almam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?

Bir sorum daha olacak. Şu an 3 iade talebim var Steam'de, ama hiçbiri onaylanmıyor. 4 gün falan geçti ilk iade talebimden, ama hala onaylanmadı. 2 saat oynamadım ve 2 hafta geçmedi üzerinden oyunun. Sunucular çöktüğü için iadelerle ilgilenemedikleri için mi böyle oluyor sizce? Param ne zaman iade edilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt Map Bosster Bundle'ı alabilirsin.
Sunucular çöktüğü için iadelerle ilgilenemedikleri için mi böyle oluyor sizce? Param ne zaman iade edilir?
Evet. Desteğe yazarsanız diğer gün cevap verip paranızı cüzdana aktarıyorlar direkt.

Eğer hiç DLC'n yoksa scandinvia öneririm. ProMods için tüm DLC'leri alman gerekiyor. Ama önerdiğim güzel.

Hocam bütçeniz ne kadar, bütçenize göre öneride bulunalım.

Map yazınca çıkıyor. Desteğe gelin. Oradan pazar, puan kısmını seçin. İçerde desteğe yaz bölümü olması lazım.

Eki Görüntüle 965350
Hocam orayı seçince birkaç yer daha çıkıyor. Oradan Puan kısmını seçince tür belirtmeden desteğe yazmama izin veriyor. Oraya mı yazayım?

Hocam orayı seçince birkaç yer daha çıkıyor. Oradan Puan kısmını seçince tür belirtmeden desteğe yazmama izin veriyor. Oraya mı yazayım?
Evet. Tam net bir yeri olmadığı için desteğin bulduğunuz herhangi bir yere yazın. Okunuyor. Ben burayı bulmuştum, yazdım diğer gün yanıtlamışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…