LordArif Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, 4 gündür oyuna girdiğimde bazı araçları sürmek istiyorum fakat süre tıkladığımda oyundan hata vermeden atıyor. Sizce nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2023
Arkadaşlar merhaba, 4 gündür oyuna girdiğimde bazı araçları sürmek istiyorum fakat süre tıkladığımda oyundan hata vermeden atıyor. Sizce nedeni nedir?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.034 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #2 Hatalı mod olabilir. Bende de bi anda atmalar oluyordu. Modların bazıları hata verdiriyor olabilir. Artı 0 Eksi
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.540 Çözümler 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #3 LordArif dedi: Arkadaşlar merhaba, 4 gündür oyuna girdiğimde bazı araçları sürmek istiyorum fakat süre tıkladığımda oyundan hata vermeden atıyor. Sizce nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden dosya bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi? Mod sorunu olabilir. Artı 0 Eksi
LordArif dedi: Arkadaşlar merhaba, 4 gündür oyuna girdiğimde bazı araçları sürmek istiyorum fakat süre tıkladığımda oyundan hata vermeden atıyor. Sizce nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden dosya bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi? Mod sorunu olabilir.
KS KS LordArif Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #4 ŞenolGüneş dedi: Hatalı mod olabilir. Bende de bi anda atmalar oluyordu. Modların bazıları hata verdiriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hatalı modlar vardı onları sildim ama düzelmedi sorun ahmttrn60 dedi: Steam üzerinden dosya bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi? Mod sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... doğruladım ama sorun devam ediyor dediğim gibi Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş dedi: Hatalı mod olabilir. Bende de bi anda atmalar oluyordu. Modların bazıları hata verdiriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hatalı modlar vardı onları sildim ama düzelmedi sorun ahmttrn60 dedi: Steam üzerinden dosya bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi? Mod sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... doğruladım ama sorun devam ediyor dediğim gibi
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.034 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #5 LordArif dedi: Hatalı modlar vardı onları sildim ama düzelmedi sorun Genişletmek için tıkla... Mod klasöründen bütün modları silin tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
LordArif dedi: Hatalı modlar vardı onları sildim ama düzelmedi sorun Genişletmek için tıkla... Mod klasöründen bütün modları silin tekrar deneyin.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.540 Çözümler 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #6 LordArif dedi: Hatalı modlar vardı onları sildim ama düzelmedi sorun. Doğruladım ama sorun devam ediyor dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Save dosyasında sorun olmuş olabilir. Diğer arkadaşın dediği gibi hepsini silip deneyin. Artı 0 Eksi
LordArif dedi: Hatalı modlar vardı onları sildim ama düzelmedi sorun. Doğruladım ama sorun devam ediyor dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Save dosyasında sorun olmuş olabilir. Diğer arkadaşın dediği gibi hepsini silip deneyin.
KS KS LordArif Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #7 ahmttrn60 dedi: Save dosyasında sorun olmuş olabilir. Diğer arkadaşın dediği gibi hepsini silip deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağolun arkadaşlar modları çıkartıp taktıktan sonra oldu ilginiz için teşekkür ederim ŞenolGüneş dedi: Mod klasöründen bütün modları silin tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağolun arkadaşlar modları çıkartıp taktıktan sonra oldu ilginiz için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
ahmttrn60 dedi: Save dosyasında sorun olmuş olabilir. Diğer arkadaşın dediği gibi hepsini silip deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağolun arkadaşlar modları çıkartıp taktıktan sonra oldu ilginiz için teşekkür ederim ŞenolGüneş dedi: Mod klasöründen bütün modları silin tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağolun arkadaşlar modları çıkartıp taktıktan sonra oldu ilginiz için teşekkür ederim