Çözüldü ETS 2 hatalı modül yolu: kernelbase.dll

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

nyksgod

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Front-End Web Geliştirici
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1660 Super
İşlemci
Intel i3 10105F
Merhaba, ETS 2'yi açıyorum sıkıntısız ama oyundayken 3-5 dakika sonra aniden kapanıyor olay görüntüleyicisine baktığımda şöyle bir hata görüyorum:

Hatalı uygulama adı: eurotrucks2.exe, sürüm: 1.46.2.13, zaman damgası: 0x63a2e702.
Hatalı modül adı: KERNELBASE.dll, sürüm: 10.0.19041.2364, zaman damgası: 0x5b7d4d22.
Özel durum kodu: 0xc0000025.
Hata uzaklığı 0x000000000002cd29.
Hatalı işlem kimliği: 0x3fbc.
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d927306bcd6163.
Hatalı uygulama yolu: D:\SteamLibrary\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64\eurotrucks2.exe
Hatalı modül yolu: C:\Windows\System32\KERNELBASE.dll
Rapor kimliği: B6BDB57B-6259-49DC-BF1D-D587C8AF7b39
Hatalı paket tam adı:
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:

.Net Framework kaldırıp yüklemeyi denedim ama kaldıramadım, zaten mevcut diyor yüklemeye çalışınca. Ne yapmam lazım?

Çözüm
Oyunda mod kullaniyor musunuz? Mevcut sürümle uyumlu olmayan modlar bu soruna sebebiyet verebiliyor.

Hocam Steam'de oyun bütünlüğünü doğrula dedim 6 dosya doğrulanamadı yeniden indiriliyor diye bir şey çıktı sanırım oyunda bozuk güncelleme dosyaları var şimdi indiriyor bakacağım şimdi.

Steam'de oyun bütünlüğünü doğruladıktan sonra sorunum düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.
Hocam dosyayı olduğu gibi internete yazıp indirin o oyunun içinde değiştirin çözüm olabilir.

Kaldirmaya calisirken ne gibi bir hata aldiniz tam olarak?

Yani hocam Denetim Masası'ndan .net Framework kaldırmak istedim ama gözükmüyordu bende Microsoft'tan indirip yüklemeye çalışınca zaten mevcut diyor.

Oyunda mod kullaniyor musunuz? Mevcut sürümle uyumlu olmayan modlar bu soruna sebebiyet verebiliyor.

Hocam Steam'de oyun bütünlüğünü doğrula dedim 6 dosya doğrulanamadı yeniden indiriliyor diye bir şey çıktı sanırım oyunda bozuk güncelleme dosyaları var şimdi indiriyor bakacağım şimdi.

Steam'de oyun bütünlüğünü doğruladıktan sonra sorunum düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…