ETS de Cheat Engine'a bulaşma istemiyorum o yüzden hazır save bakıyordum. Bu sitede gördüm sizce güvenilir mi?
![]()
ETS 2 için 1.47 Bitirilmiş Kayıtlı Oyun Profili (%100)
Euro Truck Simulator 2’nin en iyi profiliyle oynayın! Hangi harita DLC’lerine sahip olduğunuz önemli değil, sadece indirin ve oynayın! Özellikler: ● 1.47 güncellemesine uyumlu. ● Yeni Almanya yolları keşfedildi. ● Tüm harita %100 keşfedildi, tüm garajlar alındı. ● Ana haritadaki tüm garajlar...www.simulasyonturk.com
Hangi site bir şey atmamışsın tahmin mi etmemiz lazım?
Hangi site bir şey atmamışsın tahmin mi etmemiz lazım?
Sorun görülmüyor sonuçta indirecegin dosya exe degil denersin saveni yedek al.
Bunu ben attım hocam konu sahibi değil. Güvenilir mi diye sorduğu için bunu attım Simülasyon Türk en güvenilirlerden biridir.
Kamyonyama kullanıyorum güvenilir ets2.lt'de aynı şekilde.Ama Local Modlu Savelerde bulabilirsin onlar daha kaliteli oluyor.ETS de Cheat Engine'a bulaşma istemiyorum o yüzden hazır save bakıyordum. Bu sitede gördüm sizce güvenilir mi?
yok hacom para ve seviye olsun yeterKamyonyama kullanıyorum güvenilir ets2.lt'de aynı şekilde.Ama Local Modlu Savelerde bulabilirsin onlar daha kaliteli oluyor.
Kamyonyama ve ets2.lt güvenilirdir.yok hacom para ve seviye olsun yeter
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.