M mrtsv Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 ETS de Cheat Engine'a bulaşma istemiyorum o yüzden hazır save bakıyordum. Bu sitede gördüm sizce güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
ETS de Cheat Engine'a bulaşma istemiyorum o yüzden hazır save bakıyordum. Bu sitede gördüm sizce güvenilir mi?
KS KS M mrtsv Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #11 yus4ff dedi: Kamyonyama ve ets2.lt güvenilirdir Genişletmek için tıkla... hocam çok saolnu burdan indridim ondan önce ets2.lt den indirdim sonra virüs programını taradım sorun çıkmamıştı bundada çıkmadı saolun Artı 0 Eksi
yus4ff dedi: Kamyonyama ve ets2.lt güvenilirdir Genişletmek için tıkla... hocam çok saolnu burdan indridim ondan önce ets2.lt den indirdim sonra virüs programını taradım sorun çıkmamıştı bundada çıkmadı saolun
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2023 #12 mrtsv dedi: hocam çok saolnu burdan indridim ondan önce ets2.lt den indirdim sonra virüs programını taradım sorun çıkmamıştı bundada çıkmadı saolun Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi
mrtsv dedi: hocam çok saolnu burdan indridim ondan önce ets2.lt den indirdim sonra virüs programını taradım sorun çıkmamıştı bundada çıkmadı saolun Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
Dnoir Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.829 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB Intel i3-10100F MSI PRO H410M-B Intel H410 Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #13 SeyitAli253 dedi: Exe gibi dosyalar risklidir elle kurulanlar güvenli artık kimse karşılıksız bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Exe değil bu dosya, direkt rar içinde klasör olarak geliyor. Artı 0 Eksi
SeyitAli253 dedi: Exe gibi dosyalar risklidir elle kurulanlar güvenli artık kimse karşılıksız bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Exe değil bu dosya, direkt rar içinde klasör olarak geliyor.
KS KS M mrtsv Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #14 Dnoir dedi: Exe değil bu dosya, direkt rar içinde klasör olarak geliyoryani vi Genişletmek için tıkla... Dnoir dedi: Exe değil bu dosya, direkt rar içinde klasör olarak geliyor. Genişletmek için tıkla... yani virüs olma olasılığı daha mı düşük Artı 0 Eksi
Dnoir dedi: Exe değil bu dosya, direkt rar içinde klasör olarak geliyoryani vi Genişletmek için tıkla... Dnoir dedi: Exe değil bu dosya, direkt rar içinde klasör olarak geliyor. Genişletmek için tıkla... yani virüs olma olasılığı daha mı düşük
Dnoir Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.829 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB Intel i3-10100F MSI PRO H410M-B Intel H410 Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #15 mrtsv dedi: Yani virüs olma olasılığı daha mı düşük Genişletmek için tıkla... Dosyada virus yok gönül rahatlığı ile indirebilirsin. Artı 0 Eksi
mrtsv dedi: Yani virüs olma olasılığı daha mı düşük Genişletmek için tıkla... Dosyada virus yok gönül rahatlığı ile indirebilirsin.
KS KS M mrtsv Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #16 Dnoir dedi: Eki Görüntüle 1886469 Dosyada virus yok gönül rahatlığı ile indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki başarım geliyo save çalıştırınca bu steamdan bana sebep olmaz demi (bu sistemi çok bilmiyorum o yüzden soruyorum) Artı 0 Eksi
Dnoir dedi: Eki Görüntüle 1886469 Dosyada virus yok gönül rahatlığı ile indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki başarım geliyo save çalıştırınca bu steamdan bana sebep olmaz demi (bu sistemi çok bilmiyorum o yüzden soruyorum)
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2023 #17 mrtsv dedi: Hocam peki başarım geliyo save çalıştırınca bu steamdan bana sebep olmaz demi (bu sistemi çok bilmiyorum o yüzden soruyorum) Genişletmek için tıkla... Hayır,ban yemezsin. Artı 0 Eksi
mrtsv dedi: Hocam peki başarım geliyo save çalıştırınca bu steamdan bana sebep olmaz demi (bu sistemi çok bilmiyorum o yüzden soruyorum) Genişletmek için tıkla... Hayır,ban yemezsin.
Dnoir Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.829 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB Intel i3-10100F MSI PRO H410M-B Intel H410 Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #18 mrtsv dedi: Hocam peki başarım geliyor save çalıştırınca bu Steam'den bana sebep olmaz değil mi (bu sistemi çok bilmiyorum o yüzden soruyorum) Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece tüm harita keşif edildiği için harita keşif başarımı ve para başarımı vs gelmiştir. Ban riski yok. Artı 0 Eksi
mrtsv dedi: Hocam peki başarım geliyor save çalıştırınca bu Steam'den bana sebep olmaz değil mi (bu sistemi çok bilmiyorum o yüzden soruyorum) Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece tüm harita keşif edildiği için harita keşif başarımı ve para başarımı vs gelmiştir. Ban riski yok.
KS KS M mrtsv Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #19 bu arada ets2lt.de trojan uyarısı verdi bende yüklemiştim sildim sonradan scan yaptım pc ye bişey çıkmadı umarım sorun olmaz Son düzenleme: 3 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
bu arada ets2lt.de trojan uyarısı verdi bende yüklemiştim sildim sonradan scan yaptım pc ye bişey çıkmadı umarım sorun olmaz