Quicksilver1 Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar araç 70 km/s'yi aşmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Veli1026 9 Ekim 2022 Quicksilver1 dedi: Sınırlayıcıyı devre dışı bıraktım ama araç hala 77km/s yi aşmıyor. Genişletmek için tıkla... Aracın ulaşabildiği maksimum hız o olabilir. Araçtaki yükten dolayı hız azalıyor. Araçtaki yükten kurtulup tekrar denemenizde fayda var. Zaten bayır aşağı gitmeden 77'ye ulaştıysanız hız sınırı kesin kalkmıştır.
Quicksilver1 dedi: Sınırlayıcıyı devre dışı bıraktım ama araç hala 77km/s yi aşmıyor. Genişletmek için tıkla... Aracın ulaşabildiği maksimum hız o olabilir. Araçtaki yükten dolayı hız azalıyor. Araçtaki yükten kurtulup tekrar denemenizde fayda var. Zaten bayır aşağı gitmeden 77'ye ulaştıysanız hız sınırı kesin kalkmıştır.
KS KS Quicksilver1 Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #11 Veli1026 dedi: Son durum nedir? Farklı bir araçla ya da yüksüz bir şekilde hız testi yaptınız mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yükden kaynaklıymış. Yüksüz bir şekilde denediğimde araç gayet hızlı idi. Artı 0 Eksi
Veli1026 dedi: Son durum nedir? Farklı bir araçla ya da yüksüz bir şekilde hız testi yaptınız mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yükden kaynaklıymış. Yüksüz bir şekilde denediğimde araç gayet hızlı idi.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #12 Quicksilver1 dedi: Yükden kaynaklıymış. Yüksüz bir şekilde denediğimde araç gayet hızlı idi. Genişletmek için tıkla... Anladım, sorununuzun çözülmesine sevindim. İyi oyunlar... Artı 0 Eksi
Quicksilver1 dedi: Yükden kaynaklıymış. Yüksüz bir şekilde denediğimde araç gayet hızlı idi. Genişletmek için tıkla... Anladım, sorununuzun çözülmesine sevindim. İyi oyunlar...