ETS 2 için 5-6 bin TL direksiyon seti tavsiyesi

utku_1311

Hectopat
ETS 2 Truckers MP'de oynamak için bir direksiyon seti arıyorum. 5-6k olursa iyi olur 7k'ya kadar da esneyebilir ama 7K olmazsa iyi olur. Truckers MP'de sollama yapıyorum basıyorum yani diyeyim; vitesli vitessiz, 2.el sıfır, kaliteli direksiyon seti önerilerinizi bekliyorum.

2. EL G29 veya 2. EL G27 alabilirsin o bütçeye.

Hocam baktımda yok gibi bir şey Param Güvende'yle alacağım çünkü Edirne'de oturuyorum burada yoktur diye düşünüyorum 0 olursa iyi olur.

Hocam baktımda yok gibi bir şey Param Güvende'yle alacağım çünkü Edirne'de oturuyorum burada yoktur diye düşünüyorum 0 olursa iyi olur.

O bütçede 0 olarak en iyi olarak bu var

0 olarak o bütçeye adam akıllı birşey bulamazsın alacağın da seni üzer keşke almasaydım dedirtir. Direksiyon seti çoğunlukla heves edilip kullanılmayan birşey ucuza temiz birşey bulursun param güvende ile test eder alırsın.

Tamam birader ben 0 olarak söylüyorum adama alıp almamak ona kalmış ki bende o bütçede 2. el bakardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…