ETS 2 için 5-6 bin TL direksiyon seti tavsiyesi

utku_1311

Hectopat
ETS 2 Truckers MP'de oynamak için bir direksiyon seti arıyorum. 5-6k olursa iyi olur 7k'ya kadar da esneyebilir ama 7K olmazsa iyi olur. Truckers MP'de sollama yapıyorum basıyorum yani diyeyim; vitesli vitessiz, 2.el sıfır, kaliteli direksiyon seti önerilerinizi bekliyorum.

ETS 2 Truckers MP'de oynamak için bir direksiyon seti arıyorum. 5-6k olursa iyi olur 7k'ya kadar da esneyebilir ama 7K olmazsa iyi olur. Truckers MP'de sollama yapıyorum basıyorum yani diyeyim; vitesli vitessiz, 2.el sıfır, kaliteli direksiyon seti önerilerinizi bekliyorum.
2. EL G29 veya 2. EL G27 alabilirsin o bütçeye.

Hocam baktımda yok gibi bir şey Param Güvende'yle alacağım çünkü Edirne'de oturuyorum burada yoktur diye düşünüyorum 0 olursa iyi olur.

Hocam baktımda yok gibi bir şey Param Güvende'yle alacağım çünkü Edirne'de oturuyorum burada yoktur diye düşünüyorum 0 olursa iyi olur.

O bütçede 0 olarak en iyi olarak bu var

0 olarak o bütçeye adam akıllı birşey bulamazsın alacağın da seni üzer keşke almasaydım dedirtir. Direksiyon seti çoğunlukla heves edilip kullanılmayan birşey ucuza temiz birşey bulursun param güvende ile test eder alırsın.

O ürünün her yeri sıfır olsa ne olur? İçinde ne idüğü belirsiz fason parçalar var. Tak bakalım o seti bilgisayara oyunlarda kesik kesik oynarsın. Oyunlar bile ne olduğunu anlamıyor bunların ya gamepad sanıyor fare.

Tamam birader ben 0 olarak söylüyorum adama alıp almamak ona kalmış ki bende o bütçede 2. el bakardım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı