ETS 2 için 80 FPS yeterli mi?

Horizon_20

Decapat
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
İ5-12450H
ETS 2 144Hz monitörde maximum grafiklerde 80 FPS alıyorum. Yeterli midir yoksa sabit 144 almak için grafikleri düşürmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben, elektrik tasarrufu olsun ve kart fazla bağırmasın diye Radeon Chill ile 75-80 civarına sınırlıyordum. Yeterli bir akıcılık sunuyor.

Öte yandan 1080p kullanıyorsan o donanım ikilisi daha fazla FPS verebiliyor olması lazım. Ancak sorun değil. Şehir içi/dışı, yağışlı/açık hava, farklı ülkeler ve kabin içi/dışı kameralara göre ciddi FPS farkı oluyor. Ben 40'a düştüğünü de gördüm, 150'ye vurduğunu da. 60+ FPS her türlü tatmin edici bu oyun için.
(Ryzen 7 3700X + RX 5700 XT + 1920x1080 maximum ayarlar)

Bana göre 80 FPS akıcı bir deneyim sunuyor ama daha akıcı olsun isterseniz düşürebilirsiniz.
60 FPS ve üstü genelde kişisel tercihe göre oluyor bazıları yüksek grafik ister 60'da oynar kimisi akıcılık ister mediumda oynar 120 FPS oynar örnek veriyorum.

Ben, elektrik tasarrufu olsun ve kart fazla bağırmasın diye Radeon chill ile 75-80 civarına sınırlıyordum. Yeterli bir akıcılık sunuyor.

Radeon chill sadece sabit durunca yani herhangi bir giriş aygıtından sinyal gelmeyince çalışır hocam yani boşuna sınırlamanıza gerek yok PC başından kalkıp 10-15 dakika ayrılmıyorsanız.

Radeon chill sadece sabit durunca yani herhangi bir giriş aygıtından sinyal gelmeyince çalışır hocam yani boşuna sınırlamanıza gerek yok PC başından kalkıp 10-15 dakika ayrılmıyorsanız.
Valla gayet güzel çalışıyordu. İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Ben kullandım ve akıcı oyunda gerçekten çalışıyordu. Sadece alt+tab ile arka plana atıldığında çalışmıyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı