ETS 2 için araç modlarından hangisi satın alınmalı?

ardacanci

Kilopat
Makaleler
8
Yer
Kocaeli, Gölcük
Daha fazla  
Meslek
Waifu Avcılığı
Merhabalar,

ETS 2 için araç modu satın alacağım, 10 Euro bütçem var. Bu seçenekleri belirledim:
DAF XF 95.430 FT

Renault Magnum Integrale Euro-2

Renault Magnum E-Tech

Mercedes-Benz Axor 1843

Mercedes-Benz Actros MP2

Scania P220

DAF CF 85 FT

Axor seçeneğini eklemeyecektim normalde çünkü tek bir kabin seçeneği var ve bunun yanında özelleştirme seçenekleri de bir hayli az. Hadi araca eklenen tek kabin seçeneğiyle, yani düşük kabinle birlikte aracı hiç özelleştirme yapmadan kullanayım desem bu sefer de Türkiye plakası eklenmemiş araca. Her türlü sade bir şekilde aracın Rus varyantını kullanmak zorunda kalacağım neticesinde. Yine de varsa fikirlerinizi almak isterim.

Bu dediklerimi bir kenara bırakırsak, Axor seçeneğiyle birlikte tüm bu araçlar arasından sizin tercihiniz hangisi olurdu? Nedenleriyle birlikte belirtirseniz sevinirim, doğrudan "şunu al, bunu al" yorumları görmek istemiyorum açıkçası. Ayrıca bu dediğimden anlaşılacağı üzere farklı bir oyun vesaire de satın almayacağım, oyun tavsiyesi almak istemediğimi de belirtmek isterim.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam ben olsam Renault Magnum E-Tech alırdım çünkü hem sürüş hissi güzel hem de mod desteği çok geniş. Motor sesi ve kabin detayları da baya tatmin edici oluyor. DAF XF 95.430 da efsane bir klasik ama biraz daha eski tarz sevenlere hitap ediyor. Axor demişsin zaten sade kaldığını fark etmişsin o yüzden onu pas geçmek mantıklı. E-Tech bence uzun yolda da şehir içi taşımada da dengeli gider.

Hocam ben olsam Renault Magnum E-Tech alırdım çünkü hem sürüş hissi güzel hem de mod desteği çok geniş. Motor sesi ve kabin detayları da bayağı tatmin edici oluyor.
Belki sağda solda görmüşsündür, E-Tech'i de içeren bütün Magnum serisinin bedava bir modunu çıkarmışlardı geçen. O beni çok tatmin edememişti ne yalan söyleyeyim.

Elbette modellemeye, seslere vs. lafım yok ancak aynı kabinler kullanılmış sanırsam, eğer öyleyse kabin benim için oldukça önemli etkenlerden. Sürüş esnasında öteki tatmin edemediği için bu eder mi etmez mi diye düşünmeden edemiyorum açıkçası.

DAF XF 95.430 da efsane bir klasik ama biraz daha eski tarz sevenlere hitap ediyor.
E-Tech de o kadar yeni sayılmaz ki. :D Aynı DAF hakkında farklı yorumların da varsa almak isterim.

İçlerinden en farklı olan ve oyunda benzeri olmayan Scania, ben olsam onu alırdım.
P220 iyi, güzel de kabin içerisindeki yapılandırma seçenekleri çok az be. P220 için bütün ön camı kaplayan slot modu bulursam eğer ilgileneceğim, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı