Bilgim yok maalesef hocam ETS hakkında. 1-2 kere oynadım sadece.@ScaniaR730 Hocam cevabınız için teşekkürler. Going east ne tam olarak, satın alımda bulamadım. Rica etsem linkini atabilir misiniz? ProMods'ta yollar ve şehirler ne durumda? Otoyolda düz gitmek artık sıkıyor, şehirlerde cabası. Birde siz mod yükleyip, oynuyor musunuz?
@UmutMelihAkyol hocam beğeni attınız ama fikrinizi de merak ediyorum.
@NNUE değerli hocam sizin de fikrinizi alabilir miyim?
@NNUE sonradan fikrimi değiştirdim. Oyun fotoğrafları yazımın altında.@malpts @Damon Salvatore @Sakuya Izayoi @UmutMelihAkyol @YüzbaşıJohnPrice @Prime777 @Physchopath @ExellionTR @İstanbul Trip @Salih Gürbüz
Ben çok kararsız birisiyim bu konuda ondan hepinizi etiketledim xdRahatsız ettiklerim varsa özür dilerim. Bir daha oyun almayı düşünmüyorum, en azından uzun müddet.
Eski hesabımla birlikte 40-45 dolarım varmış. (Kasalar ile)
KCD2'yi koymayı unutmuşum.
Bu oyunlar dışında AAA oyunların hepsi var bende sanırım. ETS 2 DLC'leri yerine bunlardan hangisini alayım?
Bu yıl çıkacak Mafia veya Crimson Desert'i bekleyeyim mi?
Not: Ekran kartım RTX3060 12GB
Ats o yönden daha iyi, yolları daha geniş, hız limitleri daha yüksek.Alacağınız DLC'ler yine 2 bina koyup geçeceği için muhtemelen yine sıkılırsınız. Birleştirip oyun alırdım şahsen ben.
Şahsen her zaman yeni oyun taraftarıyım ben. Bunlar arasından TLOU Part 2 veya Ragnarok'u öneririm.@NNUE sonradan fikrimi değiştirdim. Oyun fotoğrafları yazımın altında.
@490836 Hocam siz ne düşünüyorsunuz?@malpts @Damon Salvatore @Sakuya Izayoi @UmutMelihAkyol @YüzbaşıJohnPrice @Prime777 @Physchopath @ExellionTR @İstanbul Trip @Salih Gürbüz
Ben çok kararsız birisiyim bu konuda ondan hepinizi etiketledim xdRahatsız ettiklerim varsa özür dilerim. Bir daha oyun almayı düşünmüyorum, en azından uzun müddet.
Bu oyunlar dışında AAA oyunların hepsi var bende sanırım. ETS 2 DLC'leri yerine bunlardan hangisini alayım?
@ScaniaR730 hocam cevabınız için teşekkürler. Going east ne tam olarak, satın alımda bulamadım. Rica etsem linkini atabilir misiniz? ProMods'ta yollar ve şehirler ne durumda? Otoyolda düz gitmek artık sıkıyor, şehirlerde cabası. Bir de siz mod yükleyip, oynuyor musunuz?
@hogwartscanavarı Siz ne düşünüyorsunuz?@malpts @Damon Salvatore @Sakuya Izayoi @UmutMelihAkyol @YüzbaşıJohnPrice @Prime777 @Physchopath @ExellionTR @İstanbul Trip @Salih Gürbüz
Hocam ben Promods taraftarıyım. ETS 2'de tüm DLC'leri alıp TruckersMP Promods yükler, Kirkenes maden yolunda sürerdim şahsen.@hogwartscanavarı Siz ne düşünüyorsunuz?