ETS 2 için DLC önerisi

@ScaniaR730 Hocam cevabınız için teşekkürler. Going east ne tam olarak, satın alımda bulamadım. Rica etsem linkini atabilir misiniz? ProMods'ta yollar ve şehirler ne durumda? Otoyolda düz gitmek artık sıkıyor, şehirlerde cabası. Birde siz mod yükleyip, oynuyor musunuz?

@UmutMelihAkyol hocam beğeni attınız ama fikrinizi de merak ediyorum.

@NNUE değerli hocam sizin de fikrinizi alabilir miyim?
Bilgim yok maalesef hocam ETS hakkında. 1-2 kere oynadım sadece.

@malpts @Damon Salvatore @Sakuya Izayoi @UmutMelihAkyol @YüzbaşıJohnPrice @Prime777 @Physchopath @ExellionTR @İstanbul Trip @Salih Gürbüz

Ben çok kararsız birisiyim bu konuda ondan hepinizi etiketledim xd :) Rahatsız ettiklerim varsa özür dilerim. Bir daha oyun almayı düşünmüyorum, en azından uzun müddet.

Eski hesabımla birlikte 40-45 dolarım varmış. (Kasalar ile)

KCD2'yi koymayı unutmuşum.

Bu oyunlar dışında AAA oyunların hepsi var bende sanırım. ETS 2 DLC'leri yerine bunlardan hangisini alayım?

Bu yıl çıkacak Mafia veya Crimson Desert'i bekleyeyim mi?

Not: Ekran kartım RTX3060 12GB
@NNUE sonradan fikrimi değiştirdim. Oyun fotoğrafları yazımın altında.

@Sleipnir, eğer ETS 2 oynamayı seviyorsanız DLC'leri öneririm fakat alacak kadar sevmem derseniz kesinlikle başka oyun almaya yönelin. Uzun süre KCD 2 oyunu size yetecektir.

@malpts @Damon Salvatore @Sakuya Izayoi @UmutMelihAkyol @YüzbaşıJohnPrice @Prime777 @Physchopath @ExellionTR @İstanbul Trip @Salih Gürbüz

Ben çok kararsız birisiyim bu konuda ondan hepinizi etiketledim xd :) Rahatsız ettiklerim varsa özür dilerim. Bir daha oyun almayı düşünmüyorum, en azından uzun müddet.

Bu oyunlar dışında AAA oyunların hepsi var bende sanırım. ETS 2 DLC'leri yerine bunlardan hangisini alayım?

@490836 Hocam siz ne düşünüyorsunuz?

ETS hakkında bir bilgim yok. Ben FIFA hariç "Kendi senaryonu yazarak oyna" kafasındaki oyunlardan çabuk sıkılıyorum(Buna Mount & Blade dahil). İstek listenizdeki oyunlara gelirsek eğer hiçbiri öyle çok fazla parayı hak edecek işler değil. Zamanında ucuza aldığımdan da demiyorum bunu. Ben GoW Ragnarok'a 50 doları para sıkıntım olmadığı için vermiştim ama sizin para sıkıntınız varsa tek oyuna 50 dolar yerine Hogwarts + DL2 + Star Wars alabilirsiniz mesela. KCD2'ye gelirsek eğer, istediği parayı hak edecek kadar başarılı ve uzun soluklu olduğunu bilmeyen kalmadı. Fakat ne olursa olsun yine de herkese hitap edecek bir oyun değil.

Ben para sıkıntım olduğunu varsaysaydım eğer Last of Us 2, Spider-Man ya da GoW'a kesinlikle bu paraları vermezdim. GoW Ragnarok, yarım bir oyun diyebileceğin kadar kısa bir oyun(Üçleme olacak seriyi 2 oyunda tamamlamaya çalışmanın cezası bu), Spider-Man ise Ubisoft tarzı kendini tekrar eden görevleri yapmayıp full ana hikâye gidersen çok kısa. Last of Us 2 tam ideal uzunluğa sahip ama 15-20 saat sürüyor. Sony oyunları son 5 yıldır ya ideal uzunluktan dolayı kısa ya da aceleye geldiğinden dolayı kısa oluyor.

Eğer illaha yeni oyun olsun istiyorsanız KCD2 almak daha iyi, eğer yeni oyun takıntınız yoksa indirim dönemi 3-4 oyunu kapatın.

@ScaniaR730 hocam cevabınız için teşekkürler. Going east ne tam olarak, satın alımda bulamadım. Rica etsem linkini atabilir misiniz? ProMods'ta yollar ve şehirler ne durumda? Otoyolda düz gitmek artık sıkıyor, şehirlerde cabası. Bir de siz mod yükleyip, oynuyor musunuz?

Pek güzel bir DLC değil. İlk çıkan DLC bu ETS 2 için. Balkanlar ve Avrupa'yı bağlamak için kullanılıyor. ProMods Polonya tarafı İngiltere, Hollanda, Belçika tarafları detaylı yolları olduğundan aşırı güzel. Yine tabii ki otoban çoğu, ama yol detayları çok hoşuma gidiyor. Ben ProMods europe ve ProMods canada (ATS için ProMods) ile oynuyorum. ProMods'ta iskandinav ülkelerinde tek şeritli manzaralı virajlı yollarda gitmesi de çok keyifli. Turckersmp de ProMods kirkenes maden yolunda çinlilerle bile savaşabilirsiniz.

@hogwartscanavarı Siz ne düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı