ETS 2 için F/P direksiyon seti önerisi

Ahmet252535

Centipat
Daha fazla  
40 saat mouse ile ETS 2 oynadıktan sonra direksiyon setine ihtiyacım olduğuna karar verdim. Uygun fiyatlı bir set istiyorum çünkü bir şeyi aldıktan biraz zaman sonra kenara kaldırmak gibi bir huyum var. Normalde 2. el G27, DFGT veya G29 düşünüyordum fakat bulunduğum şehirde yok(G29 var fakat sıfırı ile aynı fiyatta). Başka şehirden almakta istemiyorum. Vitesli olması benim için önemli. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Bütçem sıfır G29 alacak kadar var fakat 2 ay sonra kenara kaldırırsam yazık olur diye size sormak istedim.

Almışken G29 al. Popülerliği yüzünden ileride sıkılsan bile elden çıkarması kolay olur. Kayışlı olmaması bir dezavantaj ama ETS2 gibi bir oyun için fazlasıyla yetecek bir set. Zaten sıradan kullanıcı için alınabilecek en iyi modellerden birisi. T300 hissiyat açısından daha iyi ama fiyat olarak çok tuzlu. Eğer bağımlısı olursan zaten G29'da kalmazsın. Zamanla Thrustmaster gibi kayışlı sistem kullanan setlere oradan da direct drive setlere geçiş yaparsın. Başlangıç için G29 ideal. Ayrıca dediğin gibi kesinlikle vitesli tercih et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı