Fiyatına değer mi peki? Bana biraz fazla gibi geliyor fakat daha ucuza da sadece replika veya kötü ürünler gördüğüm için en mantıklısı o gibi duruyor. Kullanan birini bulmuşken görüşlerinizi alayım dedim
Fiyatına değer mi peki? Bana biraz fazla gibi geliyor fakat daha ucuza da sadece replika veya kötü ürünler gördüğüm için en mantıklısı o gibi duruyor. Kullanan birini bulmuşken görüşlerinizi alayım dedim
Bozulursa tekrar aynısını alırım. Dandik mal alıp yılda 300 vermektense, bir kola tek 600 verip 6 yıl kullanmak daha mantıklı. Ben aldığımda 70 liraydı bu arada.
Pc de nasıl uyumluluk sağlıyor bilmiyorum ara yazılım gerektirebilir, steam sorun çıkarmaz diye biliyorum.
Dark souls, elden ring, ETS, forza 5 oynarım daha çok, kısacası fps oyunları hariç her oyunu f310 ile oynadım. Dediğim gibi D-pad tarafı sinir bozucu dark souls da kılıç ve iksir değiştirirken çok sinirimi bozuyor. Fh5'i manuel+debriyajlı oynuyorum çok keyifli oluyor. 3. Yılda kasasındaki yumuşak boya dokusu gitmeye başladı bende kazıyıp spray boyayla f710'a benzettim biraz, daha önce de kırmızı ve altın mat yapmıştım.