ETS 2 için hem performanslı hem de güzel görünen grafik ayarları

Hocam nice hort.
Sistem büyük ihtimalle hd6570, e6500 olmalı ama konu eski, ets2 her güncellemede daha düşük fps vermeye başlıyor. Yani bu rehber pek geçerli değil artık.
 
Ölçekleme %200 Kenar yumuşatma En yüksek Anizotropik filtreleme 16x. Diğer ayarlar düşük ve devre dışı olarak bıraktım. 1050 ti seviyesindeki kartlarda kasacğaını düşünmüyorum. Baya iyi gözüküyor.
 
@pawEn ölçeklemeyi çok açmayın. Ben vega 8'e geçtim RX550'ye yakın. Rehberi bakacağım bendeki ayarlar herkese uygun mu diye güncelleyebilirim.
 
Normalde ETS 2'yi pekiyi olmayan sistemlerde oynayınca hep FPS yerlerde geziyor, ayarları kısınca da çok kötü oluyor, ben de bu konuyu bilmeyen kişiler için açıyorum.
Steam'da bu rehber var ama bende çok kasıyor, o yüzden bu konuyu açıyorum.
Bu ayarlar hem akıcı olan hem de FPS'nin bir nebze düzgün olduğu ayarlardır.
Haydi başlayalım:
  • Çözünürlük=En fazla olanı seçin
  • Ölçekleme=%100
  • Antialiasing(SMAA)= Düşük
  • SSAO= Yok
  • HDR, DOF, Güneş ışığı hüzmeleri, Renk düzeltme, Normal Mapping, Diğer araçların farları, İkincil ışıklandırma, Yayalar= Açık
Devre DışıDüşükOrtaYüksek
Doku X
Yansıma detayı X
Bitki örtüsüX
ÇimenXX
GölgelerX
Hava durumuXX
AynaXX
Işık görünürlük mesafesiXX

Eş yönsüz doku süzmesi:
Eki Görüntüle 783251

X= Benim önerim.
CPU:E6500 Q8200
GPU: HD6570
RAM: 2X2 Kingston 800 Mhz
MB:GA-G31M-ES2L
SSD: Kingston A400 240 GB
@Affansen
Yaklaşık 30 FPS civarı alıyorum. Eski işlemciyle de o civarda alıyordum. Ama 4 Çekirdek çok farkediyor.
FPS çok fark etmiyor, ama oyun keyfi çok artıyor.
Teşekkürler 1080p, doku yüksek, gerisi full düşük, devre dışı oynuyordum. Bu ayarlar daha mantıklı geldi, kullanıyorum. İleriye bakarken bazen çizgi çizgi oluyor, onları nasıl düzeltebilirim?
 
Teşekkürler 1080p, doku yüksek, gerisi full düşük, devre dışı oynuyordum. Bu ayarlar daha mantıklı geldi, kullanıyorum. İleriye bakarken bazen çizgi çizgi oluyor, onları nasıl düzeltebilirim?
Hocam bu rehber yazılalı çok uzun zaman oldu. Oyun baya değişti şuan geçerli değil bu ayarlar. Uzakların düzgün görünmesi çözünürlük, yani ölçeklemeyle alakalıdır.
 
Hocam bu rehber yazılalı çok uzun zaman oldu. Oyun bayağı değişti şu an geçerli değil bu ayarlar. Uzakların düzgün görünmesi çözünürlük, yani ölçeklemeyle alakalıdır.

Şu an önerdiğiniz Low ayarda 40 FPS alan cihazlara özel FPS yükselten, görüntüyü düzelten ayar var mı? Normalde 40 FPS, calais konvoya girince 12 FPS de takılıyor.
 

Geri
Yukarı