Merhaba, ETS 2 ve diğer simülasyon oyunlarım için 3 aşamalı kontak yapmak istiyorum, kontağı nasıl ve neyle yaparım? (nereden alabileceğim konusunda) önerilerinize açığım sanırım kodlama kısmı Arduino'yla yapılıyormuş, onu da ufaktan bir anlatabilirseniz sevinirim?
Teşekkürler, sipariş verdim zaten bir başkası tarafından yapılıyor şu an ) hilmi şahine, emre bozkurta, nazım zeki uysala button box vs. yapan bir Instagram sayfasına sipariş verdim.
Instagram "simcustomtr" sayfasından yaptırabilirsiniz . Şey deyin ama "Instagram'da ayd.yass isimli kullanıcı sizden kontak almış ona yaptığınızın aynısından yaptırmak istiyorum."
Yalnız ets ats gibi oyunlar oyunun controls dosyalarında bir satıra "!" Eklemesi yapılması gerekiyor. Ve kontak size geldiği zaman üzerindeki gamepad kartına 2 kablo lehimlenmesi gerekiyor. Yapan kişi daha önce metal kontağa hiç yapmadığından 2 kablo eksik lehimlemiş onlark da ben kendim ekledim eğer alırsanız, konuyu hortlatabilirsiniz size nasıl yapıcağınız konusunda yardımcı olurum çok basit zaten. Ama oyun içinde efsane oluyor