S SeAkman Decapat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #11 GMC Denali dedi: Hocam dosyayı atın bir de ben deneyeyim yüksek ayarlarda. Şimdi anladığım kadarıyla şirket logosu değiştiremiyoruz. Peki şunu dorseye yapıştırabilir miyiz? Eğer becerebilirsek bayağı atarım bunlardan. Eki Görüntüle 1485712 Genişletmek için tıkla... Evet hocam şirket logosu değiştirmek hakkında bilgim yok. GMC Denali dedi: Hocam dosyayı atın bir de ben deneyeyim yüksek ayarlarda. Şimdi anladığım kadarıyla şirket logosu değiştiremiyoruz. Peki şunu dorseye yapıştırabilir miyiz? Eğer becerebilirsek bayağı atarım bunlardan. Eki Görüntüle 1485712 Genişletmek için tıkla... Logoyu perdeli dorse için ekledim isterseniz mod dosyasını paylaşabilirim. Dosya Ekleri ets2_20220815_220049_00.png 876,7 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleme: 15 Ağustos 2022
GMC Denali dedi: Hocam dosyayı atın bir de ben deneyeyim yüksek ayarlarda. Şimdi anladığım kadarıyla şirket logosu değiştiremiyoruz. Peki şunu dorseye yapıştırabilir miyiz? Eğer becerebilirsek bayağı atarım bunlardan. Eki Görüntüle 1485712 Genişletmek için tıkla... Evet hocam şirket logosu değiştirmek hakkında bilgim yok. GMC Denali dedi: Hocam dosyayı atın bir de ben deneyeyim yüksek ayarlarda. Şimdi anladığım kadarıyla şirket logosu değiştiremiyoruz. Peki şunu dorseye yapıştırabilir miyiz? Eğer becerebilirsek bayağı atarım bunlardan. Eki Görüntüle 1485712 Genişletmek için tıkla... Logoyu perdeli dorse için ekledim isterseniz mod dosyasını paylaşabilirim.