ETS 2 için Windows 7 kurulur mu?

Hocam ben Steam'den ve son sürüm oynuyorum. Ayrıca performansı arttıracak herhangi bir şey mod vb. kurmadım. Oyunun izin verdiği en düşük ayarlarda oynuyorum sadece.
en yüksek sürümde 20 fps gerçekten mucize bu sistem ile iyi günler.

ETS 2'de 1.35 ve öncesi sürümleri yükleyebilirsiniz. Ama düşük FPS'den ötürü oynayabilir misiniz onu bilemiyorum. Ben Q8200 + 8 GB RAM + GT220 ile 1.35 sürümünde orta-yüksek ayarlarda 30-40 FPS alabiliyorum ancak.

Windows 10(NTLite ile hafiflettim) E7400 2.80, 1GB HD3650 ve 4 GB RAM var. 1366x768 ve oyunun kendi ayarladığı ayarlar ile şehir içi 15 civarı oluyor şehir dışı en fazla 32 gördüm. Şehir dışı genelde 25 civarları ama eski yerlerde 30'a çıkıyor. Doku kalitesi yüksekte yoksa bu ayarlarla oynamazdım ama dokudan kurtarıyorum.

Man F2000 sürüyorum kaliteli göründüğünden 3-4 FPS kaybım oluyor ama ses modu da attım çok zevkli alet.

Gidip de hayatta 1.40 öncesi sürüm oynamam sapsarı görünüyor oyun. İyi ki 1.40 öncesini oynamamışım.
Ha nerlerde çok düşüyor FPS dersen mesela Lyon şehri yenilendi onun tünelinde 8-9 falan oluyor zaten çok uzun değil alıştığım için patlamıyorum. Iberia DLC'yi almadım.

Son düzenleme:
öncelikle windows 7 geçmenizi önermiyorum onun yerine windows 8.1 single language kurarsanız çok çok daha iyi olur benim pc biraz kasıyodu 8.1 single language kurdum rahatladım. ayrıca düşük sürümlerde belki oynayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…