GeOX1881
Hectopat
Mouse ile ben takla atıyorum nasıl sürüyorsun dostum.
Direksiyon hassasiyetini kıs ilk başta zor geliyor ama sonra alışıyorsun.
Beyaz atlet giyilmesi gerekiyor, müslüm babanın şarkılarını oyuna eklemen gerekiyor, bilgisayarın durduğu yerin duvarına yarı çıplak kadın resmi yapıştırman gerekiyor, onunda üstüne sollama beni sollarım seni gibi yazılar yazman gerekiyor, varsa bir de beyaz çorap sen tamamsın.
Hocam benimde i7 3540m Intel HD 4000 16GB RAM Ne önerirsiniz?1.39 üstünde çok fena kasmalar olur.
Araç hız sınırlamasını binek araçlar hız sınırlamasına çek hız sınırlayıcısini kaldır rahatça 100 150 km üstü çık yoksa 80 ile 20 saatlik yere anca varacağına bu sefer 11 12 saatte varmış olursun.
hd 4000 çok berbat kart. aslında gtx 900 serisi faln alsanız darboğazda yapmadan 1.40 ve üstü oynayabilirsiniz. özellikle promodsda truckersmp girersiniz ama şu anki ekran kartıyla biraz zor. 1.46 açar ama çok düşük ayarlara almanız lazım. 1.40da önemli bir görsel güncelleme olduğu için 1.40 üstü optimizasyon düşük sistemler için ölüm. 60 fps alayım chill takılayım derseniz 1.39 sizi üzmez ama zorlarsanız dediğim gibi düşük ayarlarda 1.46ya 1.47'ye kadar açacaktır. beklentiyi yüksek tutmayın ama oynarsınızHocam benimde i7 3540m Intel HD 4000 16GB RAM Ne önerirsiniz?
Laptop hocam nereye değiştireyim ekran kartınıhd 4000 çok berbat kart. aslında gtx 900 serisi faln alsanız darboğazda yapmadan 1.40 ve üstü oynayabilirsiniz. özellikle promodsda truckersmp girersiniz ama şu anki ekran kartıyla biraz zor. 1.46 açar ama çok düşük ayarlara almanız lazım. 1.40da önemli bir görsel güncelleme olduğu için 1.40 üstü optimizasyon düşük sistemler için ölüm. 60 fps alayım chill takılayım derseniz 1.39 sizi üzmez ama zorlarsanız dediğim gibi düşük ayarlarda 1.46ya 1.47'ye kadar açacaktır. beklentiyi yüksek tutmayın ama oynarsınız
e gpu desem bir sistem parasına gelir. siz en iyisi masaüstü alınLaptop hocam nereye değiştireyim ekran kartını2. Olarak 1.36 Sürümünü oynuyorum Orta-Yüksek grafik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.