Sorum üstte, cevaplarsanız sevinirimlfn.
Sorum üstte, cevaplarsanız sevinirimlfn.
Kral ben şimdi klavyeden tırın el frenini falan çekiyorum kornaya basıyorum müzik açıyorum, joystick alıp vites yapacağım, ve mouse ile de direksiyon yaptım bir de gaz fren
Ne seccem joystik alinca
Klavye+fare+joystick var mi onu mu seçeceğim?
Joysticki vites için yaptığım yere koyunca USB girişini de PC'ye takınca xpadderden ayar yapacağım oyuna gireceğim algilar değil mi?
Joystick dediğim gamepad
Gamepad ile vites ayarlamasını biliyorum
Xpadder ile
Sihirbazdan
hocam ekstra ayar vites için, xpadderden tuş atıyorsunuz vites takilan yerlere (örn. 1-2-3-4-5-R)Bende GC30 V2 var direk USB takıyorum algılıyor ekstaradan ayar yapmam gerekmiyor sadece kontrollerden klavye + Xinput seçtim.
Şimdi vites ayarını karıştırmayalım
Ben fareyide kullanacağım
Klavyeden birkaç tuşu da kullanicM
Joysticki de kullanacağım
3 ude kullanilir mi?
Hocam ekstra ayar vites için, xpadderden tuş atıyorsunuz vites takilan yerlere (örneğin. 1-2-3-4-5-R)
Ucuza almak istiyorum gamepadi
Cunku sadece vites icin kullanacağım
Nereden alabilirim takınca algilayacak ve ETS 2 ayarlarinda gozukecek şekilde
Hocam PS2 icin falan diyorlar hiç anlamam PlayStation işinden PC'ye takacağım xpadderden tuş atayip ETS 2'den de vites ayarını yapacağım sadece PS2 falan yaziyor mesela onlarda calisir mi? Gamepadin üstündeki dönen şeyi kullanacağım sadece joystick
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.