ETS 2 joystick ve mouse ile aynı anda oynanabilir mi?

kral ben şimdi klavyeden tırın el frenini felan çekiyorum kornaya basıyorum müzik açıyorum, joystick alıp vites yapacağım, ve mouse ilede direksiyon yaptım bide gaz fren
Ne seccem joystik alinca

klavye+fare+joystick var mi onu mu secicem

sol tık sağ tık= fren ve gaz
klavyeden space=el freni
alta doğru dönük ok işareti tuşu=korna
direksiyon yaptım kendime tam hassasiyette onada ayrı mouse taktım
joystick ilede 5 ileri 1 geri H vites yapicam
ne yapicam sonucunda ayarlardan

Kral ben şimdi klavyeden tırın el frenini falan çekiyorum kornaya basıyorum müzik açıyorum, joystick alıp vites yapacağım, ve mouse ile de direksiyon yaptım bir de gaz fren
Ne seccem joystik alinca

Klavye+fare+joystick var mi onu mu seçeceğim?

Hocam o kadar detaylı bakmadım ben girdim ayarlardan Xinput + klavye seçtim ekstradan altta yine Xinput seçtim klavye mouse artı joystick çalışıyordu. Ama joystick ile vites mouse ile dönme falan bilmiyorum o kadar yapılabilir mi? Joystick dediğiniz şey gamepad mi yoksa farklı bir şey mi?

joysticki vites için yaptığım yere koyunca usb girişinide pc ye takınca xpadderden ayar yapicam oyuna giricem algilar demi

joystick dediğim gamepad

gamepad ile vites ayarlamasını biliyorum
xpadder ile

sihirbazdan

Joysticki vites için yaptığım yere koyunca USB girişini de PC'ye takınca xpadderden ayar yapacağım oyuna gireceğim algilar değil mi?

Joystick dediğim gamepad

Gamepad ile vites ayarlamasını biliyorum
Xpadder ile

Sihirbazdan

Bende GC30 V2 var direk USB takıyorum algılıyor ekstaradan ayar yapmam gerekmiyor sadece kontrollerden klavye + Xinput seçtim.

şimdi vites ayarını karıştırmayalım
ben mouseyide kullanicam
klavyeden bi kac tusuda kullanicM
joysticki de kullanicam
3 ude kullanilir mi?

Bende GC30 V2 var direk USB takıyorum algılıyor ekstaradan ayar yapmam gerekmiyor sadece kontrollerden klavye + Xinput seçtim.
hocam ekstra ayar vites için, xpadderden tuş atıyorsunuz vites takilan yerlere (örn. 1-2-3-4-5-R)

ucuza almak istiyorum gamepadi
cunku sadece vites icin kullanicam
nereden alabilirim takınca algilayacak ve ets 2 ayarlarinda gozukecek şekilde

Şimdi vites ayarını karıştırmayalım
Ben fareyide kullanacağım
Klavyeden birkaç tuşu da kullanicM
Joysticki de kullanacağım
3 ude kullanilir mi?

Hocam ekstra ayar vites için, xpadderden tuş atıyorsunuz vites takilan yerlere (örneğin. 1-2-3-4-5-R)

Ucuza almak istiyorum gamepadi
Cunku sadece vites icin kullanacağım
Nereden alabilirim takınca algilayacak ve ETS 2 ayarlarinda gozukecek şekilde

Zaten her gamepad takınca algılar diye düşünüyorum. Önerebileceğim gamepad yok zaten bunu alırken de tereddüt ettim biraz iyi midir acaba diye. F310 var ama eski bir Game pad o da başka bilmiyorum.

hocam ps2 icin felan diyorlar hic anlamam playstation işinden pcye takicam xpadderden tuş atayip ets 2 den de vites ayarını yapicam sadece ps2 felan yaziyor mesela onlarda calisir mi? gamepadin üstündeki dönen şeyi kullanicam sadece joystick

Hocam PS2 icin falan diyorlar hiç anlamam PlayStation işinden PC'ye takacağım xpadderden tuş atayip ETS 2'den de vites ayarını yapacağım sadece PS2 falan yaziyor mesela onlarda calisir mi? Gamepadin üstündeki dönen şeyi kullanacağım sadece joystick

PC için de çalışan olanı alman lazım dur bana bütçe söyle sana atayım birkaç tane.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı