ETS 2 kaplamalar geç yükleniyor

Oflee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bende Victus i7 13700H RTX 3050 6 GB ekran kartı 32 gv RAM'li laptop var. ETS 2 oynarken kaplamalar çok heç yükleniyor arabalar dibime gelince şekilleri ortaya çıkıyor, onun dışında sadece bir nesne gözüküyor nasıl düzeltirim? Ayrıca ekran kartım GeForce Experience'ye göre %44 görev yöneticisine göre de %55 kullanılıyor

tüm ayarlar en yüksekte şu anda. 2 3 ay önce %85 üzeri oluyordu.

ETS 2 sorunlu biraz bende de çimenler gözükmüyor bulanık.

ETS 2'nin sorunu o isterseniz grafiksel olarak ne var ne yok fulleyin yine dokular geç yükleniyor. Bu sorun.

ETS 2 sorunlu biraz bende de çimen

ETS 2'nin sorunu o isterseniz grafiksel olarak ne var ne yok fulleyin yine dokular geç yükleniyor. Bu sorun.
şunu fark ettim. oyunu açınca bir süre ekran kartı kullanımım %99 oluyor, fps im 60 65 arası oluyor ve kaplama sorunu olmuyor. Bir süre sonra ekran kartı kullanımım %44 e düşüyor ve fps im 45 50 arası oluyor ve bu zaman kaplama sorunu oluyor. eskiden bu sorun yoktu 1 ay kadar zamandır var acaba neden olur? Sıcaklığa baktım sorun yok içinde de virüs de yok kaspersky kullanıyorum ekstra olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…