ETS 2 kaplamalar geç yükleniyor

Oflee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bende Victus i7 13700H RTX 3050 6 GB ekran kartı 32 gv RAM'li laptop var. ETS 2 oynarken kaplamalar çok heç yükleniyor arabalar dibime gelince şekilleri ortaya çıkıyor, onun dışında sadece bir nesne gözüküyor nasıl düzeltirim? Ayrıca ekran kartım GeForce Experience'ye göre %44 görev yöneticisine göre de %55 kullanılıyor

Arkadaşlar merhaba bende Victus i7 13700H RTX 3050 6 GB ekran kartı 32 gv RAM'li laptop var. ETS 2 oynarken kaplamalar çok heç yükleniyor arabalar dibime gelince şekilleri ortaya çıkıyor, onun dışında sadece bir nesne gözüküyor nasıl düzeltirim? Ayrıca ekran kartım GeForce Experience'ye göre %44 görev yöneticisine göre de %55 kullanılıyor
tüm ayarlar en yüksekte şu anda. 2 3 ay önce %85 üzeri oluyordu.

Arkadaşlar merhaba bende Victus i7 13700H RTX 3050 6 GB ekran kartı 32 gv RAM'li laptop var. ETS 2 oynarken kaplamalar çok heç yükleniyor arabalar dibime gelince şekilleri ortaya çıkıyor, onun dışında sadece bir nesne gözüküyor nasıl düzeltirim? Ayrıca ekran kartım GeForce Experience'ye göre %44 görev yöneticisine göre de %55 kullanılıyor.

Tüm ayarlar en yüksekte şu anda. 2 3 ay önce %85 üzeri oluyordu.

ETS 2 sorunlu biraz bende de çimenler gözükmüyor bulanık.

ETS 2 sorunlu biraz bende de çimen

ETS 2'nin sorunu o isterseniz grafiksel olarak ne var ne yok fulleyin yine dokular geç yükleniyor. Bu sorun.
şunu fark ettim. oyunu açınca bir süre ekran kartı kullanımım %99 oluyor, fps im 60 65 arası oluyor ve kaplama sorunu olmuyor. Bir süre sonra ekran kartı kullanımım %44 e düşüyor ve fps im 45 50 arası oluyor ve bu zaman kaplama sorunu oluyor. eskiden bu sorun yoktu 1 ay kadar zamandır var acaba neden olur? Sıcaklığa baktım sorun yok içinde de virüs de yok kaspersky kullanıyorum ekstra olarak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı