OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 24 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Merhabalar. ETS 2 Aldım geçenlerde. Oyunu tamamen sıfırlamak ve baştan başlamak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar Merhabalar. ETS 2 Aldım geçenlerde. Oyunu tamamen sıfırlamak ve baştan başlamak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.490 Çözümler 125 24 Kasım 2022 #2 Belgelerimden kayıt dosyalarını silip tekrar girebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 24 Kasım 2022 #3 OnePC dedi: Arkadaşlar Merhabalar. ETS 2 Aldım geçenlerde. Oyunu tamamen sıfırlamak ve baştan başlamak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çözüm 1: Profil seçim yerinde profil düzenle basın ordan hesabı silin Çözüm 2: Belgerler > Euro Truck Simulator 2 `steam_profiles` vs `profiles` klasörlerini siliniz. Artı 0 Eksi
OnePC dedi: Arkadaşlar Merhabalar. ETS 2 Aldım geçenlerde. Oyunu tamamen sıfırlamak ve baştan başlamak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çözüm 1: Profil seçim yerinde profil düzenle basın ordan hesabı silin Çözüm 2: Belgerler > Euro Truck Simulator 2 `steam_profiles` vs `profiles` klasörlerini siliniz.