ETS 2 klavye ayarları nasıl olmalı?

Katılım
20 Mayıs 2016
Mesajlar
8.001
Makaleler
1
Çözümler
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bugün ilk defa ETS 2 tecrbüe ettim klavye ile oynuyorum. Eskiden 18 wheels of Steel ve haulin oynamıştım.
ETS 2 de sağ sol yaparken araç sağa sola çok kaçıyor şerit değiştireceğim neredeyse, ayar önerileriniz neler?
 
Size tavsiyem direksiyonu mouse ile kontrol etmeniz, daha rahat olacaktır.
Tahmini 25 fps ile falan oynuyorum o da başıma iş açabilir. :)
Klavye ile tıkır tıkır oynarım, Lfs'yi yıllarca oynadım ama Ets'de klavyenin detaylı bir ayarı yok galiba çok sert müdahale ediyor direksiyona.
 
Tahmini 25 fps ile falan oynuyorum o da başıma iş açabilir. :)
Klavye ile tıkır tıkır oynarım, Lfs'yi yıllarca oynadım ama Ets'de klavyenin detaylı bir ayarı yok galiba çok sert müdahale ediyor direksiyona.
Evet hocam, oyun simülasyon olduğu için biraz ani tepki veriyor. Mouse ile çok sıkıntı yaşamazsınız, ben 2 yıl mouse ile Ets 2 oynadım.
 
Tahmini 25 FPS ile falan oynuyorum o da başıma iş açabilir. :)
klavye ile tıkır tıkır oynarım, Lfs'yi yıllarca oynadım ama ETS'de klavyenin detaylı bir ayarı yok galiba çok sert müdahale ediyor direksiyona.

Ayarlar kısmında direksiyon hassasiyeti var hocam oradan ayarlayabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı