ETS 2 klavye mi yoksa direksiyon seti ile mi oynanmalı?

Tabii ki kötü soru olabilir küsurüma bakmayın kaliteli direksiyonlar çok pahalı olduğu için kafam karıştı hocam haliyle sizden tavsiye almak istedim fare ile oyna diyen var siz ne önerirsiniz?

İlk cümle ironi amaçlıydı zaten hocam, ciddiye aldıysanız ben kusura bakmayın demeliyim. Kalitesiz bir direksiyon seti ise fare ile oynayın. Kaliteli ise direksiyon setiyle oynayın.

Durumunuzu zorlayacaksa direksiyon yerine fare ile oynayın.
Fareye alışırsanız direksiyon kadar zevk vermese de klavyeden katbekat daha çok zevk verir.

İlk cümle ironi amaçlıydı zaten hocam, ciddiye aldıysanız ben kusura bakmayın demeliyim. Kalitesiz bir direksiyon seti ise fare ile oynayın. Kaliteli ise direksiyon setiyle oynayın.
Yok hocam estağfurullah ironi olduğunu kestiremedim kusura bakmayın peki öyle yaparım çok sağ olun çok incesiniz kibar yorumunuz için teşekkür ederim fare ile idare edeceğim artık yeni PC alana kadar belki yeni PC almamla birlikte direksiyon setide alırım.

Durumunuzu zorlayacaksa direksiyon yerine fare ile oynayın.
Fareye alışırsanız direksiyon kadar zevk vermese de klavyeden katbekat daha çok zevk verir.
Yeni PC alana kadar fare ile idare edeceğim hocam yine de almak isterdim direksiyon ama şu an hedefim yeni PC daha sonra alırım direksiyonu.

Direksiyon seti bütçenizi aşıyorsa oyun kolu da alabilirsiniz, klavyeye göre daha zevkli olur yine.
Laptop kullanıcısıyım hocam laptopta zevk alırım değil mi oyun kolu ile?

O kadar para ETS için verilmez bence. Forza falan da oynarım dersen düşünülebilir. Bence gereksiz.
Haklısınız hocam yeni PC almam gerek yeni PC aldıktan sonra direksiyon almam verdiğiniz fikirle hareket etmem daha doğru olur çünkü laptop kullanıyorum şu an ve çok fazla oyun kaldırmıyor.

Alırsınız, sorun olmaz.
Dediğimizi mutlaka yapacağım çok sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı