Çözüldü ETS 2 kontrolleri bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thekerem0

Decapat
Daha fazla  
ETS 2 1.43 indirmiştim. Sonra kasıyor diye silip 1.42 indirdim ama şimdi de oyun ayarı basit otomatikte olmasına rağmen vitesleri kendim ayarlıyorum, gaza basınca gitmiyor. Direksiyon sağ sol dönmüyor. Tuş atamalarında sorun yok. Nedenini bilen var mı?

Çözüm
Size basit bir çözüm sunacağım bunu yapınca %90 ihtimalle düzelir diye düşünüyorum.
Belgeler > ETS 2 konumuna girin burada "steam_profiles(x.xx.xs).bak" diye dosyalar olacak. Bu dosyalar oyunun eski sürümlerindeki profile dosyalarınız. Bunların içinden 1.43 sürümündeki dosyanız varsa o dosyanın içinden "controls.sii" dosyasını alıp tekrar Belgeler > ETS 2 konumunda yalnızca "steam_profiles" yazan yani yanında sürüm yazmayan klasöre girip atın ve değiştirin.
Tabi yedeğini almayı unutmayın.
Bu şekilde de düzelmez ise başka nasıl düzelir bilmiyorum.
İşaretlediğim ayarları şu şekilde yapın:
En üsttekini Sadece klavye, alttakini de Basit Otomatik yapın öyle deneyin.
1643538984690.png

Edit: Basit otomatikte olduğunu görmemişim kusura bakmayın. Ayarları varsayılana sıfırlayıp denediniz mi?

Size basit bir çözüm sunacağım bunu yapınca %90 ihtimalle düzelir diye düşünüyorum.
Belgeler > ETS 2 konumuna girin burada "steam_profiles(x.xx.xs).bak" diye dosyalar olacak. Bu dosyalar oyunun eski sürümlerindeki profile dosyalarınız. Bunların içinden 1.43 sürümündeki dosyanız varsa o dosyanın içinden "controls.sii" dosyasını alıp tekrar Belgeler > ETS 2 konumunda yalnızca "steam_profiles" yazan yani yanında sürüm yazmayan klasöre girip atın ve değiştirin.

Çözüm
dediğiniz dosya yok neyse ne, oynamaktan vazgeçtim yardımın için teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı