ETS 2 korsan kayıt ile oynama

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Beyler benim oyunu alacak zamanım ve param olmamıştı, o yüzden korsan oynamıştım kısa bir süreliğine. Oyunu Cumartesi yani bugün Steam'den alabileceğim fakat şöyle bir sorun var. Oyunu ben bir süre korsan oynadım. Yani mantıken kayıt (save) da korsan. Orijinal oyun ile bu korsan kaydı oynarsam sorun olur mu? Veya MP girsem bir sorun çıkar mı? Şimdiden iyi sosyaller...

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler benim oyunu alacak zamanım ve param olmamıştı, o yüzden korsan oynamıştım kısa bir süreliğine. Oyunu Cumartesi yani bugün Steam'den alabileceğim fakat şöyle bir sorun var. Oyunu ben bir süre korsan oynadım. Yani mantıken kayıt (save) da korsan. Orijinal oyun ile bu korsan kaydı oynarsam sorun olur mu? Veya MP girsem bir sorun çıkar mı? Şimdiden iyi sosyaller...
Oynadığınız ETS2 cok eski ise save çalışmaz, yeni versionlardan ise çalıştırırsınız ban yemezsiniz MP, tecrübe ettiğim için söylüyorum.

İnternette profiller var onları indirebilirsiniz ve ya şuanki profilinizi yedek alın Steam'den yükledikten sonra yapıştırın o kısma geri gelir büyük ihtimal. Multiplayer hakkında bir fikrim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı