ETS 2 korsan kayıt ile oynama

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Beyler benim oyunu alacak zamanım ve param olmamıştı, o yüzden korsan oynamıştım kısa bir süreliğine. Oyunu Cumartesi yani bugün Steam'den alabileceğim fakat şöyle bir sorun var. Oyunu ben bir süre korsan oynadım. Yani mantıken kayıt (save) da korsan. Orijinal oyun ile bu korsan kaydı oynarsam sorun olur mu? Veya MP girsem bir sorun çıkar mı? Şimdiden iyi sosyaller...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2-3 defa oldu ama o da oyun başında. Şu aralar hiç olmuyor.
Beyler denedim eski kayıtı çalıştırmayı denedim ancak 4 tane DLC eksik diyor, ben bunları satın almak zorunda mıyım ? Yoksa oyuna baştan başlasam istemez mi ? 4 tane DLC'ye 50 TL vermek akıl mantık işi değil çünkü. Oyun zaten 10 TL.
Beyler şuanda yeni kayıt açtım sorun yok gözüküyor. Konu kilitlensin madem cevap veren yoksa.

Son düzenleme:
Bende 2-3 defa oldu ama o da oyun başında. Şu aralar hiç olmuyor.
Beyler denedim eski kayıtı çalıştırmayı denedim ancak 4 tane DLC eksik diyor, ben bunları satın almak zorunda mıyım ? Yoksa oyuna baştan başlasam istemez mi ? 4 tane DLC'ye 50 TL vermek akıl mantık işi değil çünkü. Oyun zaten 10 TL.
Beyler şuanda yeni kayıt açtım sorun yok gözüküyor. Konu kilitlensin madem cevap veren yoksa.

1- Yeni save açarsan o 4 tane dlc'ye ihtiyaç duymadan açar

2- İse diğer arkadaşlar belirtmiş zaten %100 save bulup indirebilirsiniz hatta linkte koyarım sona şu anda en son sürüm 1.33

3- Eğer o dlc,2ler harita dlc'leri ise o dlc'leri almanı öneririm güzel haritalar var hem de YKS TEAM TÜRKİYE HARİTASI için de bütün harita dlc'lerine gerek var yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Link : ETS2 Save Dosyası Yeni 1.33 (Tüm sürümler) - M O D M E R K E Z I .net

Güzel linke benziyor kullanabilirsin

1- Yeni save açarsan o 4 tane dlc'ye ihtiyaç duymadan açar

2- İse diğer arkadaşlar belirtmiş zaten %100 save bulup indirebilirsiniz hatta linkte koyarım sona şu anda en son sürüm 1.33

3- Eğer o dlc,2ler harita dlc'leri ise o dlc'leri almanı öneririm güzel haritalar var hem de YKS TEAM TÜRKİYE HARİTASI için de bütün harita dlc'lerine gerek var yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Link : ETS2 Save Dosyası Yeni 1.33 (Tüm sürümler) - M O D M E R K E Z I .net

Güzel linke benziyor kullanabilirsin
Teşekkürler.

Ne demek kardeşim her zaman yardımcı olmaya çalışıyorum herkese
forevermonkey benim youtube kanalım var abone olurmusun aboneye ihtiyacım var yaşım 16 bu arada velet diyip dalga geçenler oluyo forumlarda o yüzden yaşımı söyledim ;DD

Kanal Linki : YahyAga

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı